Stars 30. svibnja 2018.

Petar Grašo: Istina o navodnom prekidu s Danijelom

Instagram.

Ovih dana jedna objava na Instagramu naše pjevačice dala je naslutiti da je 12-godišnjoj vezi sa splitskim glazbenikom došao kraj - evo što on kaže na to

Pravu je pomutnju izazvala pjevačica Danijela Martinović statusom na svome Instagramu pišući o samoći. Njezine su riječi odmah potaknula medijska nagađanja kako je njezinoj vezi s Petrom Grašom došao kraj.

 | Autor: Instagram Instagram


"Dugo sam se bojala samoće i bježala, bježala od nje dok nisam shvatila da se od samoće pobjeći ne može... Sada kada smo već dugo nas dvije na TI, mogu samo reći: Usudite se, morate probati, morate je osjetiti, pomirisati, dotaknuti i sve će se u Vašem životu zauvijek promijeniti", napisala je Danijela!

 | Autor: Instagram Instagram

Kako su Petar i Danijela u sretnoj vezi već više od 12 godina ovakvim statusom navela je mnoge da odmah pomisle kako je njihovoj ljubavi došao kraj. A što na sve kaže zgodni Splićanin? Naime, na pitanje o zabrinjavajućem statusu njegove djevojke, Petar nam je bez problema odgovorio. 
"To su dijelovi njezine knjige!" te dao na znanje da priče o prekidu nemaju nikakvog smisla! Očito je takvih upita bilo puno, pa je Danijela vrlo brzo objavila i novi status kojim i sama demantira priče o prekidu njihove veze!

"Što se tiče srca, ono je uvijek na mjestu", umirila je obožavatelje Danijela te dodala da se radi zapravo o tekstovima iz njezine nove knjige koja će uskoro biti objavljena!

 | Autor: Instagram Instagram

"Sjećate se moje knjige "Šalabahter života? Ona će uskoro dobiti nastavak, a sinoć sam u svojim objavama podijelila samo jedan djelić misli koji će se naći u njoj. 💭Nisam očekivala toliku buru reakcija, ali po svemu sudeći - vidim da se svima sviđa i sretna sam zbog toga!".

'Šalabahter života' pjevačica je objavila prije dvije godine, a čini se da je došlo vrijeme za nastavak! A i Petar Grašo ima pune ruke posla. Naime, ovih dana izaći će njegova nova pjesma koji snima u suradnji sa Severinom!

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sasa

    uffff, odma mi je laknulo. nemogu si zamislit da Danijela ne hodi z Grašu....