Stars

Penny iz Teorije velikog praska: "Sharon Stone me ošamarila tri puta! Stavljala sam led na lice..."

  • Sharon Stone pridružila se Kaley Cuoco u drugoj sezoni dramske serije Stjuardesa
  • Glumice imaju uloge majke i kćeri, a Kaley Cuoco u televizijskom gostovanju ispričala je doista neobičnu priču sa snimanja koju nikad neće zaboraviti
  • Voditelju Jimmyju Kimmelu i publici otkrila je kako ju je Sharon Stone prilikom snimanja jedne scene ošamarila čak tri puta

Slavne glumice Sharon Stone (64) i Kaley Cuoco (36) zajedno glume i to majku i kćer u seriji Stjuardesa. Kaley, najpoznatija po ulozi Penny u Teoriji velikog praska u gostovanju u zabavnoj emisiji Jimmy Kimmel Live otkrila je zanimljive detalje sa snimanja druge sezone.

Posebno joj je ostalo u sjećanju snimanje jedne scene za koje je rekla kako ga nikad neće zaboraviti.

Sharon Stone glumačkoj ekipi dramske serije Flight Attendant koja se prikazuje na HBO Maxu pridružila se sad u drugoj sezoni nakon što joj se prvo jako svidjela. “To je bilo nestvarno”, ispričala je Cuoco u emisiji voditelju Jimmyju Kimmelu. “Odjednom je bila ispred mene kao moja majka.”

Ispričala je i kako su ona i drugi producenti željeli nekog jako posebnog za ulogu, a podijelila je i kako je Sharon Stone tijekom jedne scene dodala i šamar.

“Mislim da je jedna od naših scena bila dugačka 10 minuta i bila je jako emotivna. Prije nego što smo započeli sa snimanjem, Sharon je sjela sa mnom i rekla: “Što misliš o tome da te dodirnem u ovoj sceni?””, prisjetila se Cuoco. “Rekla sam “što god ti želiš napraviti, ti si Sharon Stone”.”

Možda vas zanima Nicole Kidman zablistala u nevjerojatno jednostavnoj, a opet prekrasnoj haljini - s mašnom Rubrika Moda Moda

Zatim je ispričala kako je protekla scena u kojoj je Sharon nakon emotivnog razgovora trebala izaći iz prostorije, no umjesto toga je, nakon što je izgovorila svoje rečenice, ošamarila Kaley.

Glumica je potvrdila da je šamar bio “stvaran”, te nadodala kako je njena reakcija pred kamerama “nije mogla biti stvarnija”. “Bilo je suludo, ali je to jedna od najboljih stvari koje sam ikad doživjela na snimanju”, ispričala je popularna glumica.

“Sharon se vratila i rekla: “Moj Bože, volim te, nisam mislila to učiniti, samo mi se činilo dobrim za scenu”, nastavila je prepričavati priču Kaley te nadodala kako ju je Sharon Stone ošamarila još dva puta tijekom ponavljanja te scene.

“Tri puta me ošamarila!”, našalila se Cuoco i dodala kako se Stone svaki puta ispričala. Cuoco je priznala i da je nakon snimanja scene i šamara, morala na lice stavljati i led.

Na kraju je rekla i kako scena zamalo nije uvrštena u epizodu jer šamar koji je dobila od Sharon Stone nije ni bio u scenariju, no izborila se da i šamar bude dio epizode. “Nisam ošamarena tri puta da vi to sad ne stavite u epizodu”, našalila se Kaley.

Možda vas zanima Goldie Hawn (76) na slici se mazi sa psom, no svi su se zagledali u njezine ruke... Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram@gisou

Komentari 0