Life&style
Paris Hilton

Paris Hilton gostovala je u showu Jimmyja Fallona, a svi su primijetili njen veliki modni gaf

  • Paris Hilton gostovala je kod Jimmyja Fallona kako bi promovirala svoj novi show
  • Nasljednica je s Jimmyjem razgovarala i o svojem nedavnom vjenčanju
  • No, svima je najviše za oko zapela njena modna pogreška

Paris Hilton pojavila se u emisiji „The Tonight Show“ kako bi razgovarala o svojem vjenčanju i promovirala svoj show „Paris in Love“, koji se također bavi njenim vjenčanjem.

Na snimanju na kojem joj se pridružila i majka, Kathy Hilton, se pojavila u svjetlucavoj kratkoj zelenoj haljini, ali obožavatelji su odmah primijetili jedan neobičan detalj. Paris je naime, nosila dvije različite cipele! Na jednoj je nozi imala jednostavnu štiklu u bež boji, dok je na drugoj nosila sličnu cipelu, koja je po sebi imala srebrne šljokice.

Ovaj modni propust vjerojatno se dogodio slučajno, iako nikome baš nije jasno kako točno.

 No, i sam voditelj Jimmy Fallon shvatio je da je Paris nosila različite cipele jer je nakon emisije na Instagramu „The Tonight Showa“ objavljen video Paris kako dolazi na intervjuu. U opisu video stoji „Ono kad u žurbi iz kuće izađeš u različitim cipelama“. Paris je prihvatila šalu te se nasmijala u komentarima ispod objave.

Paris Hilton Možda vas zanima Bogata nasljednica u vjenčanici od WC papira: Paris Hilton ne mari za skupe stvari? Rubrika Stars Stars

Zanimljivo je i da je Paris tijekom dana viđena u istom tom outfitu, ali s jednakim cipelama na nogama pa nije sigurno je li ovo bilo namjerna modna odluka ili jednostavna slučajna pogreška.

U emisiji Paris je s Jimmyjem razgovarala o svojem vjenčanju za koje je rekla: „Bilo je čarobno. Mislim da je jedina stvar oko koje sam bila nervozna to što nisam napisala svoje zavjete sve dok doslovno nisam već koračala prema oltaru, bila sam u žurbi i bilo je jako stresno."

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

"Na kraju sam sve što sam napisala bacila na pod i krenula govoriti iz srca. On je plakao cijelo vrijeme, a ja sam odlučila da ne želim uništiti šminku pa sam se suzdržala.“

Potvrdila je i da iako se nadala da će se preskinuti čak deset puta, na kraju je imala samo sedam outfita. „Moje vjenčanje bilo je na starom imanje mojeg djeda i odijevala sam se u mojoj staroj tinejdžerskoj sobi, bilo je baš slatko.“

Možda vas zanima Otkazan je kuharski show Paris Hilton nakon jedne sezone. Izgleda da ipak nije znala kuhati... Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@gisou
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lutka