Stars

Penny iz Teorije velikog praska razvodi se i od drugog muža, ne želi mu ostaviti ni novčića

  • Nakon vijesti o razvodu glumice koja se proslavila ulogom u Teoriji velikog praska, Kaley Cuoco ponovno je zaintrigirala javnost
  •  Glumica (35) svom uskoro bivšem suprugu Karlu Cook-u ne želi dati ni novčiča
  • Premda je par rekao kako se rastaju u prijateljskim odnosima te da između njih nema ljutnje, ovim postupkom i ne čini se baš tako

Kaley Cuoco i njezin suprug Karl Cook prvo su ranije ovih dana šokirali javnost vijesti da se rastaju i idu svojim putem, a sada je glumica dala naslutiti kako se i ne razilaze u baš dobrim odnosima kako su tvrdili.

Možda vas zanima Penny iz 'Teorije velikog praska' pokazala je svoju vilu u neobičnoj boji koja je sve popularnija među slavnima Rubrika Life&style Life&style

Par, koji je počeo izlaziti 2016. najavio je svoj raskid rekavši obožavateljima: "Unatoč dubokoj ljubavi i poštovanju jedno prema drugom, shvatili smo da su nas trenutni putevi odveli u suprotnim smjerovima. Oboje smo javno podijelili toliki dio našeg putovanja pa smo radije taj aspekt svog osobnog života žečjeli zadržati privatnim, ali htjeli smo zajedno pokazati svoju istinu. Nema ljutnje ili neprijateljstva, naprotiv", rekli su prije samo nekoliko dana. 

Postupak razvoda je u tijeku, a glumica (35) sada je ponovno iznenadila javnost. Naime, u dokumentima o razvodu u čiji je uvio došao The Blast, zvijezda Teorije velikog praska traži od suda da uskrati bilo kakvu financijsku podršku njezinom uskoro bivšem suprugu. Naime, u predbračnom ugovoru koji je par potpisao glumica se zaštitila te se u brakorazvodnoj parnici ne bi trebala dirati zarada koju je stekla tijekom braka, a njezin bivši suprug neće dobiti niti novčića.

Glumci, biznismeni, pjevači, sportaši... Donosimo top listu najskupljih razvoda slavnih osoba

Možda vas zanima Pogledaj reakciju Penny iz Teorije velikog praska nakon što nije dobila Zlatni globus - za nepovjerovati! Rubrika Stars Stars

Zvijezda HBO-ove serije "Stjuardesa" imala je sličan predbračni ugovor i u braklu s Ryanom Sweetingom, kojem je nakon razvoda 2016. ipak isplatila "siću" - najprije 165 tisuća dolara, a potom i više od 200 tisuća dolara za njegove privatne trenere kao i 50 tisuća dolara za troškove njegovog odvjetnika. To je ipak sitnica, obzirom da je vrijednost njezine imovine trenutačno veća od 100 milijuna dolara.

Obožavatelji su šokirani vijestima o razvodu, pogotovo jer je par objavljivao slatke riječi upućene jedno drugom prije samo tri mjeseca povodom njihove godišnjice.

Photo: Instagram@kyliejenner
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    koja itch