Stars

Penny iz 'Teorije velikog praska' ima novog dečka, zajedničkim fotografijama pohvalila se na Instagramu

  • Glumica Kaley Cuoco potvrdila je da je ponovno zaljubljena novim fotografijama na Instagramu
  • Njen novi odabranik je glumac Tom Pelphrey
  • Cuoco je prošle godine podnijela zahtjev za razvod nakon tri godine braka s Karlom Cookom

Glumica Kaley Cuoco (36), najpoznatija po ulozi Penny u humorističnoj seriji “Teorija velikog praska” nakon propalog braka ponovno je zaljubljena. Da je opet sretna u ljubavi, glumica je otkrila na svojem Instagramu, gdje je objavila zajedničke fotografije s novim dečkom, glumcem Tomom Pelphreyem.

Kaley je objavila nekoliko polaroid fotografija s Tomom, ali i slatki selfie gdje ju on ljubi u obraz. U opisu fotografija, Kaley je napisala: “Život u zadnje vrijeme. Sunce proviruje kroz oblake, zlatne zrake klize u moje oči i srce, žute zrake da razbiju sivilo”.

Tom Pelphrey, koji je dio glumačke postave serije “Ozark” također je podijelio zajedničke fotografije njega i Kaley na svojem Instagramu, uz duži, emotivan citat.

 

 

Njihove objave na Instagramu objavljene su nedugo nakon što je Kaley za časopis Glamour u travnju progovorila o svojem ljubavnom životu i čemu se nada u budućnosti. “Voljela bih imati dugotrajnu vezu ili partnerstvo, no nikad se više neću udavati. Apsolutno ne. Ovo doslovno možete staviti na naslovnicu”, rekla je tad Kaley.

Njen zadnji brak s Karlom Cookom trajao je tri godine, a zahtjev za razvod zvijezda serije “Stjuardesa”, podnijela je u rujnu prošle godine. 

U zajedničkoj izjavi za časopis People, bivši par rekao je kako su se jednostavno s vremenom odvojili i postali manje bliski te su poručili kako nema ljutnje ni neprijateljstva, već je to njihova zajednička odluka.

Možda vas zanima Zvijezda serije Teorija velikog praska izgleda neprepoznatljivo - s bradom i raščupanom kosom Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @kaleycuoco
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maya221

    Želim se zahvaliti DR Alabi, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!