Stars

Zvijezda serije Teorija velikog praska izgleda neprepoznatljivo - s bradom i raščupanom kosom

  • Simon Helberg utjelovio je lik Howarda Wolowitza u "Teoriji velikog praska"
  • Za razliku od uvijek uglađenog Howarda, Simon je u privatno vrijeme nešto drugačiji
  • Prošetao je Los Angelesom u opuštenom izdanju - raščupane kose i duge brade pa se neki pitaju priprema li se to ipak za novu ulogu?

Glumac Simon Helberg, poznat po ulozi Howarda Wolowitza u popularnoj seriji "Teorija velikog praska" prošetao je Los Angelesom gdje su ga snimili dežurni paparazzi.

A njegov je imidž sada nešto drugačiji od onog kakav njeguje njegov uvijek uredan lik u seriji - Simon je tako za mnoge u neprepoznatljivom izdanju s dugom bradom i raščupanom kosom.

 | Autor: Foto: GEDU, SALA Foto: GEDU, SALA

U opuštenom izdanju sa šiltericom na glavi, 41-godišnji je glumac potaknuo nagađanja o preobrazbi za novu ulogu, no možda je samo riječ o imidžu koji njeguje u svoje privatno vrijeme.

Osim toga, i svoj privatni život drži daleko od javnosti pa nije aktivan niti na Instagramu. Ipak, ima Twitter na kojem je i napisao šaljivu opasku. 

"Nemam Instagram, ali imam sirup od javora koji mogu trljati na leće pa ću biti dobro", poručio je glumac.

Što se ostatka njegovoga privatnog života tiče, Simon je od 2007. godine u braku s glumicom Jocelyn Towne s kojom ima kći Adeline i sina Wildera. Inženjera i astronauta Howarda je utjelovio u 12 sezona serije "Teorija velikog praska". Osim toga, imali smo ga prilike vidjeti i u filmovima kao što su  "Pepeljugina priča", "Laku noć i sretno" i "Florence Foster Jenkins", a prošle je godine snimio i film "Annette".

Photo: Foto: GEDU, SALA

Komentari 0