Stars

Penelope Cruz otkrila želju koju joj može ispuniti samo suprug Javier Bardem - ideja zvuči savršeno!

  • Penelope Cruz priznala je kako već dugo sanja o posebnom koraku sa suprugom Javierom Bardemom
  • Nakon što ga je čula kako pjeva poželjela je da zajedno snime i mjuzikl!
  • Budući da je njihova ljubavna priča usko vezana i uz filmove na kojima su surađivali, ova ideja zvuči savršeno! A evo kako je izgledao početak njihove ljubavi...

Penelope Cruz otkrila je da već neko vrijeme razmišlja o sljedećem velikom koraku. I to isključivo sa svojim suprugom! Slavna je holivudska glumica rekla da bi voljela da ona i suprug Javier Bardem zajedno snime mjuzikl.

Ranije su već surađivali i glumili u istim filmovima, a nakon što ga je vidjela ( i čula) u njegovoj posljednjoj ulozi, shvatila je da bi se njezin san o njihovoj glumačkoj i pjevačkoj suradnji itekako mogao ostvariti!

"Vidjela sam kako moj suprug pjeva u filmu "Being the Ricardos" i napravio je odličan posao. Isto je i on mislio nakon što sam snimila mjuzikl "Nine", kad nisam ni mislila da znam pjevati, no Rob Marshall me uvjerio nakon nekoliko testova", prisjetila se glumica. Osim toga, nakon što je 18 godina plesala balet ne čudi koliko joj se sviđa žanr mjuzikla.

Možda vas zanima Glamurozna duga haljina Penelope Cruz Rubrika Moda Moda

"Velika sam obožavateljica plesa i glazbe, to je snažna umjetnost za mene, čak i jača od kinematografije, a žanr mjuzikla je kao san! Napravila sam samo jedan pa se nadam da to mogu ponoviti jednog dana", dodala je.

Supružnici su zajedno glumili u nekoliko filmova, a 1992. godine, na snimanju prvog, pod nazivom "Jamón, Jamón"su se i upoznali. Nakon toga su uslijedili filmovi "Live Flesh", "Don't Tempt Me", "Vicky Cristina Barcelona" i "The Counselor"Danas 47-godišnja Penelope i 52-godišnji Javier u vezi su već oko 15 godina.

Njihova je ljubav nastajala godinama jer prije nego su krenuli s romansom, znali su se već više od desetljeća! Tek su na filmu iz 2008. godine, "Vicky Cristina Barcelona"počele iskakati ljubavne iskrice. Vjenčali su se u tajnosti 2010. godine u domu njihova prijatelja na Bahamima, godinu dana kasnije dočekali su prvo dijete, sina Lea, a zatim 2013. godine kćerkicu Lunu.

"Znaš da je to početak nečega, ali ne znaš čega", prisjetila se glumica početka njihove veze. Ipak, nije žurila da se skrasi. "Moj život je... vrlo drugačiji život. Ali je život koji sam oduvijek željela, još kao djevojčica. Kad  sam imala 4 ili 5 godina, već sam bila izvođačica, a likovi u mojoj glavi su uvijek bile majke. I zbilja sam željela biti majka, od kad se sjećam. Ali sam to tek postala kad sam osjetila da je pravo vrijeme - pravo vrijeme i prava osoba", priznala je.

Svojoj će djeci, 11-godišnjem Leu i 8-godišnjoj Luni, ovaj glumački par pokazati film na kojem je tata Javier radio prošle godine, jer riječ je o obradi Disneyjevog hita "Mala sirena". "Okruženi smo glazbom u posljednje vrijeme. Kao što znate, pripreme za to traju jako dugo. A bilo bi super raditi filmove koje mogu pogledati i djeca jer im ne mogu pokazati "Paralelne majke", bila je iskrena Penelope.

Upravo je za svoj posljednji film snimljen prošle godine, "Paralelne majke"nedavno dobila i drugu nagradu za najbolju glumicu. Na njemu je surađivala s velikim prijateljem i redateljem Pedrom Almodóvarom. To je već osmi njegov film u kojem je Penelope dobila veliku ulogu, a uz svaki ih vežu posebni trenuci koji su tijekom godina prerasli u pravo prijateljstvo. Štoviše, glumica mu je postala i svojevrsna muza.

A kad je pak riječ o njezinom braku, i njezine kolegice primjećuju koliko se ona i suprug nadopunjuju. "Javier i ona, oni su nevjerojatan par koji na prvo mjesto stavlja svoju obitelj, i dišu kao zajednica", rekla je Diane Kruger. "Ono čemu se posebno divim je kakva je ona majka", dodala je.

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0