Life&style

"Slavne je lako fotografirati ako su kao Javier Bardem"

Priroda, životinje, neopisivo lijepe lokacije i još ljepše žene... Sve to je razlog zbog kojeg je Pablo Almansa postao fotograf. Ovog Španjolca, koji na Instagramu ima više od 20 000 pratitelja, u Hrvatsku je dovela Fotosofia, na kojoj je u sklopu Celebrity dana u Termama Tuhelj održao radionicu.

Doslovno 2 sata nakon što je sletio u Hrvatsku, ekipa Fotosofije s Damirom Hoykom kao liderom dovela je Pabla Almansu u Hrvatsku. Nije stigao niti ostaviti stvari, a već se našao u Tuhelju, gdje je pred većom skupinom entuzijasta održao radionicu u kojoj je između ostalog objašnjavao kakav trebaš imati odnos kada radiš sa zvijezdama. Neki od njih su skroz normalani, baš kao Javier Bardem kojeg je fotografirao za reklame: "Pristupačan, normalan, običan, imaš osjećaj da komuniciraš s normalnom osobom"

 | Autor: Pablo Almansa Pablo Almansa

A baš s normalnim osobama Pablo obožava raditi: "Karijeru sam započeo fotografiranjem portreta, to je moja strast, volim taj ljudski izraz lica. Doista volim putovati, i kad putujem upoznajem prekrasne krajolike, nove ljude, životinje prirodu... Samo je šteta, jer ne stignem toliko putovati koliko bih htio"

 | Autor: Pablo Almansa Pablo Almansa

Srećom, doputovao je u Hrvatsku, za koju je čuo preko prijatelja: "Kažu da je zemlja prekrasna, nadam se da ću nešto uspjeti vidjeti, iako nam je raspored prilično gust." Radionica koju je održao u Tuhelju bila je uspješna i dobio je puno upita od kolega fotografa, dizajnera i ostalih kreativaca. Ako koji je zadnji projekt koji je radio: "Radio sam za turističku zajednicu Murcije, od tamo sam rodom, i to je bila jedna kampanja koja najavljuje ljetnu sezonu u turističkom gradu. A jedan od meni dražih projekata je serijal aktova koji sam nedavno radio." Doista tko god posjeti njegovu stranicu ili Instagram profil, shvatit će o čemu pričamo, kada kažemo da doista voli fotografirati naga tijela.  | Autor: Pablo Almansa Pablo Almansa  | Autor: Pablo Almansa Pablo Almansa

Photo: Pablo Almansa PR

Komentari 0