Stars
Lily James kao Pamela Anderson

"Pa ona je slika i prilika Pamele Anderson!" Zvijezda serije o životu Playboyeve zečice oduševila transformacijom

  • Ne, dama koja krasi naslovnu sliku ovog članka nije Pamela Anderson! Riječ je o glumici Lily James koja Playboyevu zečicu utemeljila u novoj seriji
  • Na ekrane uskoro stiže serija 'Pam &Tommy' koja prati Pamelinu ljubavnu priču s glazbenikom Tommyjem Leejem
  •  "Pa ona je slika i prilika Pamele Anderson", učestalo se može pročitati ispod fotografija sa seta koje su se rapidno proširile društvenim mrežama

Trenutačno je u izradi serija čija je radnja inspirirana životom Pamele Anderson. Točnije rečeno, u fokusu je njezina ljubavna priča s glazbenikom Tommyjem Leejem. Bubnjar i glumica u braku su bili od 1995. do 1998. godine, a u njemu su rođena dvojica sinova - Brandon i Dylan.

U osam epizoda serije nazvane 'Pam & Tommy' obradit će se i krađa famozne snimke seksa koja je nastala na njihovom medenom mjesecu. Prema trenutno dostupnim podatcima, glavni akteri nisu uključeni u realizaciju ovog projekta koji će biti prikazivan na platformi Hulu.

Možda vas zanima Snima se serija o Pameli Anderson, evo tko će utjeloviti najpoznatiju Playboyjevu zečicu. Mogla bi se iznenaditi Rubrika Stars Stars

Uloge jednog od najpoznatijih parova devedesetih povjerene su britanskoj glumici Lilly James i američko-rumunjskom glumcu Sebastianu Stanu. A premda javnost nije s oduševljenjem dočekala ovaj odabir, fotografije sa seta nagnale su mnoge da priznaju kako su zaključak ipak donijeli prerano. Posebno kada je glavna glumica u pitanju.

 "Pa ona je slika i prilika Pamele Anderson", učestalo se može pročitati ispod spomenutih fotografija koje su se rapidno proširile svjetskim medijima i društvenim mrežama. Najviše su pažnji privukle one nastale za vrijeme snimanja scena iz kultne serije "Spasilačka služba" u kojima glumicu možemo vidjeti u megapopularnom crvenom kupaćem kostimu.

Sjećaš li se serije V.I.P. s Pamelom Anderson u glavnoj ulozi? Ova uvodna špica je bila pravi hit...

"Lily se na setu odlično zabavlja i zaista uživa u svakom trenutku uloge koju tumači. Obožava izgledati kao Pamela, a pogotovo nositi nekoliko brojeva veće grudi. Upravo joj umeci za grudi pomažu da se potpuno poistovjeti s Anderson", kazao je glumičin prijatelj za The Sun.

Zar postoje savršene grudi? Velika anketa otkrila je kako izgledaju

Možda vas zanima Prodaje se vila Pamele Anderson: zaviri u prekrasan dom najpoznatije Playboyeve zečice Rubrika Stars Stars

Doista, sve pohvale trebaju biti usmjerene ka timu vizažista i frizera koji je zaslužan za ovu vjernu transformaciju. Uistinu je na prvu teško povezati da je riječ o glumici koja se proslavila ulogom Pepeljuge u ekranizaciji ove bajke iz 2015. godine. Riječi hvale bile su upućene i timu koji je Kristen Stewart preobrazio u neprežaljenu Lady Di, a njezine transformacije se možeš prisjetiti ovdje.

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0