Stars

Ovo su neki od Melanijinih najboljih, i neki od najkatastrofalnijih modnih odabira

Melania je za Dan neovisnosti besprijekorno prilagodila odjevnu kombinaciju prigodi u kojoj se nalazi. To nas je potaknulo da se prisjetimo nekih njenih modnih izbora

Povodom Dana neovisnosti, američka prva dama, 48-godišnja Melania Trump, zablistala je prekrasnoj haljini. Njezino posljednje službeno izdanje potaknulo nas je da se prisjetimo nekih njezinih prijašnjih izbora, nekih sretnih, nekih manje.  Sjetimo se, primjerice, Melanije u štiklama dok posjećuje poplavljena područja pogođena uraganom Harvey, na što je američka javnost dosta loše reagirala.


No, za Dan neovisnosti je izabrala pravu stvar. Boja haljine i detalja koje je nosila podsjećaju na američku zastavu - uz plavo-bijelu haljinu pepita uzorka nosila je crveni remen koji je istaknuo njezinu figuru i crvene štikle. Ako te zanimaju cijene, i to znamo - haljina s potpisom dizajnera Ralph Laurena stoji 17 500 kuna, McQueen remena je 3 400 kn, a Christian Louboutin cipela 5 500 kuna.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

 

Očito Melania Trump puno bolje bira kad je riječ o skupim outfitima - sjetimo se samo gafa s maslinasto zelenom parkom iz Zare s porukom ''I really don't care, do U?'' (Stvarno me nije briga, a tebe?) koju je nosila kad je išla u posjet izbjeglicama, pa nije čudo da su se mnogi pitali je li primjerena za baš tu prigodu. Drugi su pak nagađali da želi nešto poručiti svome suprugu. Unatoč tome svemu, jakna, po cijeni od 250 kuna, nakon što ju je Melania nosila, u hipu se rasprodala.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Brižno se prati što Melania nosi od same inaguracije Donalda Trumpa, kad je, prisjetimo se, sva sila dizajnera odlučila da neće podržati suprugu kontroverznog predsjednika, no ona je doslovce zablistala u plavom Ralph Lauren kostimu, dok se poslije na balu pojavila u veličanstvenoj haljini Hervéa Pierrea. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Moglo se i primjetiti kako je Melania osim haljina, fan i kostima. Sako s hlačama ili suknjom je provjerena kombinacija za službena putovanja i sastanke. U posjetu francuskom predsjedniku i prvoj dami, Melania je nosila sako i suknju s potpisom Diora i cipele Christian Louboutin.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Za svoj pariški posjet, odabrala je i bijelu varijantu dizajnera Michaela Korsa i šešir, a cijena kompleta je ''samo'' 13 900 kuna. 

Prošli Uskrs na tradicionalnom traženju pisanica u dvorištu Bijele kuće, Melania je zablistala u nježnoroza haljini Hervéa Pierrea i balerinkama u istoj boji. Ne događa se često da je Melania u ravnim petama, pa je ovo bilo ugodno iznenađenje i moramo priznati da joj i balerinke pristaju. Iste te balerinke Melania je obula za posjet Kineskom zidu. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Možda vas zanima Melania odmjerila modne snage s dvije kraljice: Koja ti je najstylish? Rubrika Moda Moda

Sa svečanim haljina Melania ne griješi puno i uvijek izgleda elegantno. Na prvoj slici nosi svilenu haljinu dizajnerice Monique Lhuillier za Ford's Theatre Gala večeru čija cijena je bila 16 400 kuna. U haljini modne kuće Chanel je zablistala na večeri povodom dolaska francuskog predsjednika i njegove supruge u Bijeloj kući. Jako elegantno, nema što, no cijena odjeće koju nosi često je na udaru kritike Amerikanaca. Sigurno im je u sjećanju još uvijek bivša prva dama, Michelle Obama koja je, doduše, znala nositi haute couture, ali je davala priliku i nosila odjeću manje poznatih dizajnera, ali i dostupnih brendova poput J.Crewa, Asosa i Targeta. 
 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver  

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0