Moda

Melania odmjerila modne snage s dvije kraljice: Koja ti je najstylish?

Melania Trump proteklih je dana imala važne goste. U posjet Bijeloj kući prvo je stigao španjolski, a potom i jordanski kraljevski par. S obzirom na istančane stilove kraljice Letizie i kraljice Ranie, Melania Trump (koja se još oporavlja od gafa s natpisom na jakni) imala je težak modni zadatak

U Bijelu kuću prošlog su tjedna pristizali važni gosti. Trumpovi su prvo dočekali španjolskog kralja Felipea i kraljicu Letiziu, a potom jordanskog kralja Abdullaha i kraljicu Raniu. I kraljica Letizia i kraljica Rania modne su ikone su suvremenog doba. Obje vješto mješaju kraljevsku eleganciju sa mladenačkim stilom kojeg se nipošto ne žele odreći. Bilo je zanimljivo kako će se s njima nositi američka prva dama Melania Trump, žena čije se modne kombinacije, još od Donaldove kandidature, prate budnim okom. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Za doček španjolske kraljice Melania se odlučila za Valentino haljinu u bijelo - maslinastoj kombinaciji boja, a Letizia je odjenula haljinu s potpisom Michaela Korsa. Kraljičina kreacija je vibrantno ružičaste boje pa je brzo i lako skrenula pažnju s Melanije koja je ostala vjerna neutralnim tonovima u kojima je često viđamo. Svoje vitke figure dodatno su naglasile odabirom pripadajućih remenčića. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver I kraljica i prva dama odabrale su stiletto štikle u bojama haljina. Ružičaste štikle španjolske kraljice izradila je omiljena joj Carolina Herrera, a Melanijine maslinaste kultni Manolo Blahnik. Prilično formalno odjevene, ipak su raspustile kosu te tako za nijansu podigle uštogljenu atmosferu s čajanke.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Ono što nismo znale je da je Letizia malo prepisivala Melanijine modne lekcije. Naime, isti model Michael Kors haljine (doduše, u plavoj boji) Melania je odjenula lani na doček panamskog predsjednika i prve dame. Smatramo to mudrim potezom kojim je Letizia zapravo odala počast i američkom dizajneru i ukusu prve dame Amerike.

Druga kraljica u posjetu bila je Rania, kraljica Jordana, žena koja je već odavno poharala liste najbolje odjevenih pripadnika kraljevskih obitelji. Samo na Instagramu ima 4,6 milijuna pratitelja, a urednici važnih modnih časopisa odavno je kuju u zvijezde. Modni susret između nje i Melanije izgledao je puno manje vibrantno jer su se i kraljica i prva dama odlučile za nijanse pastelno ružičaste boje.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Melania se odlučila za nježno ružičastu haljinu dizajna Proenza Schouler i štikle brenda Casadei, a kraljica Rania došla je u blijedo ružičastoj kombinaciji pomalo oversized košulje i palazzo hlača brenda Adeam. Pomalo nepoznat brend zapravo je američko-japanski, a zanimljivo kako je jedan od njihovih slogana bio Istok susreće Zapad. S obzirom da je slogan posve prikladan situaciji, čini se da su istinite priče da inteligenciji kraljice Ranie ništa ne uzmiče. Rania je u ruci nosila torbicu nijanse veoma bliske Melanijinoj kombinaciji, a Dior štikle diskretno su se nazirale ispod hlača. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Možda vas zanima Gle što je Melania 'skuhala' francuskom predsjedničkom paru Rubrika Stars Stars

Kraljica Rania pohvalila se na Instagramu slikom sebe i Melanije u vrtovima Bijele kuće. Moramo priznati da u duetu izgledaju uistinu spektakularno, ali i da nas je ovom prilikom malo više osvojila opuštena i netipična varijanta u kojoj se pojavila kraljica Rania. 

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) on

 

 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0