Stars

Ovo je najseksi muškarac na svijetu! Čekaj... Tko?

Magazin People koji već desetljećima bira najseksi ljude na svijetu, ove nas je godine nas je ove godine doista iznenadio svojim odabirom Možda ti njegovo ime na prvu ništa ne znači, ali Amerikanke su itekako upućene u lik i djelo ovog glazbenika.

 Možda ti njegovo ime na prvu ništa ne znači, ali Amerikanke su itekako upućene u lik i djelo ovog glazbenika. "Ne znam što se dogodilo, vjerojatno im je ponestalo ljudi.", izjavio je 41-godišnji Blake Shelton, country pjevač i parter globalno daleko poznatije Gwen Stefani, na vijest da je najseksi muškarac na svijetu prema izboru magazina People. 

 

A post shared by Blake Shelton (@blakeshelton) on

Inače, Blake je prava zvijezda u Americi, kao i svaki celeb koji se pojavi u žiriju i dalje jako popularnog showa The Voice. I Blake je bio među njima, kao i Gwen Stefani, ali i Adam Levine, koji je nekoliko puta ponio titulu najseksi živućeg muškarca.

Možda vas zanima Ovo je 13 najljepših žena svijeta Rubrika Stars Stars

Da se razumijemo, Adam Levine ima cijeli sexy vibe oko sebe, suprugu supermodela, i milijune prodanih albuma. Zato nije ni čudo da je People magazin odabrao baš njega. U principu, i Blake skoro sve to isto ima, samo što Europljani, točnije Europljanke baš ne "trzaju" na country glazbu. Što ti misliš, je li Blake zaslužio titulu najseksi muškarca 2017. godine? 

Evo, da se i mi malo educiramo...

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0