Stars

Ovako su kolege reagirale na Frankin nastup na Eurosongu

Franka Batelić nije uspjela ući u finale Eurosonga, a mi smo pitali neke njezine kolege kako je, po njihovu mišljenju, naša predstavnica odradila posao - i tko im je sada favorit na natjecanju

Hvala! Uživala sam u svakoj sekundi ovog ludog iskustva, a na pozornici sam ostavila dio sebe! Hvala na svakoj poruci, svakom pozivu, svakom ramenu za plakanje kada je to bilo potrebno, Naravo da sam tužna i razočarana, ali dala sam najbolje od sebe i nadam se da sam vas učinila ponosnima. Sutra je novi dan, novo poglavlje, nova avantura. Draga prošlosti, hvala ti na lekciji! Draga budućnosti – spremna sam! Sve vas jako volim!
 


Riječi su to kojima je Franka Batelić zahvalila svima na podršci nakon nastupa na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, na kojoj – nažalost – nije prošla te je Hrvatska ostala bez finala!

 

Javnost je podijeljena – neki smatraju da je Franka briljirala, drugi da nastup nije bio eurovizijski! Mi smo istražili što kolege misle o Frankinu nastupu, ali i imaju li svoje favorite na Eurosongu 2018.

 

Luka Nižetić, pjevač

 | Autor: Instagram Instagram

"Franka može biti ponosna na svoj izvanredan nastup. Pokazala je sve svoje kvalitete i ljepotu svog talenta. Svi bismo trebali biti ponosni na odličan nastup, bez obzira na neulazak u finale. Moj favorit u finalu je definitivno pjesma Izraela". 
 

Indira Levak, pjevačica 

 | Autor: Instagram Instagram

"Uvijek govorim da na sceni treba ostaviti dušu i srce i Franka je to jučer napravila. Svaka čast cijelom njezinom glazbenom timu koji je ujedno i moj i jako sam ponosna na njih! Moram priznati da me predstavnik Albanije oduševio moćnim, raskošnim glasom i time što je pjesma na albanskom, ali za mene je pobjednička točka predstavnice Cipra. Pjesma je dinamična, brza, volim tu energiju, plesni nastup, kostime, kao da je mene pitala!"
 

Lara Antić, pjevačica

 | Autor: Instagram Instagram

"Eurosong pratim još od malih nogu, stoga sam bila jako sretna i iznenađena kada sam dobila poziv da budem jedna od članica hrvatskog žirija. Nije nimalo lako ocijenjivati nastupe, pogotovo kad znaš i suosjećaš sa svime što izvođač prolazi na tako velikoj pozornici. Svakako bih pohvalila Frankin nastup i izvedbu. Njen zadatak nije bio nimalo lak. Sve se temeljilo na njenom glasu i ekspresiji, dok su ostale zemlje većinu nastupa temeljile na svjetlosnim efektima, koreografiji i atraktivnoj scenografiji. A što se tiče mojih favorita, nekako su mi se Bugarska i Litva najviše usjekle u sjećanje, ali vidjet ćemo što druga polufinalna večer donosi". 


Emilija Kokić, pjevačica

 | Autor: Robert Anić/PIXSELL Robert Anić/PIXSELL

"Franki najiskrenije čestitke za nastup, interpretaciju i styling. Ukupni dojam je po mom mišljenju odličan, za svaku pohvalu! Jedino objašnjenje zašto nisu prošli u finale je da se pjesma nije svidjela fanovima i glasačima. Vjerojatno je tipičan eurovozijski rukopis i dalje poželjan, a 'Crazy" je melodijski odskakala od "predvidljivog" eurosongovskog zvuka.To je bio hrabar potez od strane autora što su poslali takvu pjesmu, ali nažalost nije prošlo".  


Marko Kutlić, pjevač

 | Autor: Instagram Instagram

"Siguran sam da smo imali najljepšu natjecateljicu na Eurosongu. Jako mi se svidio Frankin nastup i styling, ugodno sam iznenađen i iskreno mi je žao što nismo ušli u finale. Osim Franke, favorit mi je bila Grčka, ali ni oni nisu došli do finala".

Photo: Instagram

Komentari 0