Stars

Ovako sada izgleda kći Toma Cruisea i Katie Holmes: mama je objavila jednu od rijetkih fotki slatke Suri

  • Katie Holmes ne voli kćerkicu Suri izlagati očima javnosti, no ovog puta je napravila iznimku
  • Katie je objavila crno - bijelu fotku 13- godišnje Suri u kampu za izbjeglice Moira u Grčkoj
  • Osim Suri, glumica je objavila i u fotku sebe u ulozi kamermanke 

Glumica Katie Holmes (40) trudi se svoju 13- godišnju kćerkicu Suri, koju je dobila u braku s glumcem Tomom Cruiseom, maksimalo zaštititi od očiju javnosti. Samim time, Katie ne objavljuje ni fotke kćerkice na svom Instagram profilu, ali ovog puta je napravila iznimku. Crno- bijela slika Suri koja kleči i 'daje pet' jednom djetetu snimljena je u kampu za izbjeglice Moira u Grčkoj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Majka i kćerkica provele su tjedan dana u kampu u Grčkoj radeći sa ženama i djecom koji žive u kampu smještenom na grčkom otoku Lesbos. Pratitelji su samo imali riječi hvale ispod slike malene Suri te su pohvalili Katie kako svoju kćer uči pravim stvarima. Tijekom boravka u kampu, Katie je objavila još nekoliko fotki, a posebno nam je zapela za oko ona na kojoj je glumica u ulozi kamermake. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Možda vas zanima Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati Rubrika Beauty Beauty

Glumica je ispod objave napisala: ''Volim te žene koju su mi postale prijateljice dok smo surađivali na mnogo projekata tog tjedna. Jako sam zahvalna za to iskustvo...''. Možemo samo nagađati da je Katie snimala dokumentarac, no ako je to istina, bit će zanimljivo pogledati novi uradak. 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0