Stars

Ovako je Goran Ivanišević obilježio 17. godišnjicu osvajanja Wimbledona

Iako nam srca ovih dana snažnije kucaju zbog nogometa, moramo se prisjetiti i ponosa koji smo prije točno 17 godina osjećali zbog Gorana Ivaniševića

Ljubavni zagrljaj u moru bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića i njegove trudne supruge Nives  – savršena ljetna romantika, ali i podsjetnik na važan trenutak u životu našeg sportaša koji se dogodio se na današnji dan, točno prije 17 godina!  A njegova je supruga objavom na svom Instagramu pokazala koliko je taj datum važan i njoj:
 

 

#17godinaposlije 💙💙💙💙

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on


"17 godina poslije", napisala je Nives i prisjetila se dana kada je njezin suprug osvojio Wimbledon, ali i pokazala kako danas uživa u njezinom zagrljaju.

Točno prije 17 godina, Goran Ivanišević osvojio je najvažniji turnir u svojoj karijeri – Wimbledon!  Današnji dan 2001. godine ostat će našem teniskom asu, ali i svima nama, zauvijek u pamćenju, a Goran je ušao u svjetsku povijest zbog toga što je prvi put naslov osvojio igrač s pozivnicom! Goran je na Wimbledon došao kao 125. igrač na svijetu i sa 30 godina - i uspio u finalu pobijediti Australca Patricka Raftera. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Baš kako je i Nives napisala, 17 godina poslije Goran je pred još jednim velikim životnim izazovom jer 36-godišnja Nives ovoga ljeta treba roditi njihovo prvo dijete. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0