Stars
Heidi Klum

Ova žena ima 48 godina! Heidi Klum pokazala je sjajnu liniju i zablistala u žutoj haljini bez donjeg rublja

  • Heidi Klum blista na novim fotografijama objavljenim na Instagramu
  • Kao i uvijek, odabrala je modnu kombinaciju koja joj je savršeno pristajala
  • U zavodljivoj žutoj haljini, Heidi je pokazala sve svoje atribute

Bivši supermodel ovog je puta pokazala svoju liniju u izazovnoj žutoj haljini s prorezima s potpisom Dundasa. Na svojem Instagram profilu, gdje ima 8,9 milijuna pratitelja, često objavljuje fotografije u predivnim dizajnerskim kreacijama, što je i ovoga puta bio slučaj.

Svojim je pratiteljima priuštila pravu malu modnu reviju u atraktivnoj dugoj haljinu žute boje s visokim rasporom, koja je na jednoj strani i preko leđa bila povezana samo tankim vezicama.

Ekstravagantna haljina samo je naglasila Heidinu figuru, a ispod nje nije mogla nositi ni donje rublje.

  Hedi Klum sa suprugom Tomom Kaulitzom Možda vas zanima Heidi Klum 'ubija' izgledom u minijaturnom bikiniju na odmoru sa 16 godina mlađim suprugom Rubrika Stars Stars

Heidi je uz jarko žutu haljinu nosila jednostavne štikle, ali s vrtoglavom potpeticom. Njena duga plava kosa bila je stilizirana u meke valove koji su se savršeno uklopili u vedru, ali atraktivnu modnu kombinaciju. 

Uz fotografije, Heidi je u opisu napisala kako je ovo “njena nova najdraža haljina”, a označila je i dizajnera zaslužnog za stvaranje te haljine, Petera Dundasa. U još jednoj objavi, također "posvećenoj" haljini, Heidi je na videu pokazala kako njena haljina izgleda iz baš svakog kuta.

Heidi je u zadnje vrijeme posebno aktivna na društvenim mrežama, pogotovo u ovom period nakon blagdana i praznika, a svakom svojom objavom oduševila je svoje pratitelje.

No, ono što su neki primjetili je kako u posljednjim objavama nedostaje njen suprug Tom Kaulitz, s kojim je Heidi u braku od 2019., nakon što su se 2018. zaručili. Sigurni smo da je to samo slučajnost te da par i dalje uživa u svojoj ljubavi.

Par je zajedno proveo praznike u društvu Heidine djece i Tomovog brata Billa Kaulitza.

Možda vas zanima Slavna Heidi Klum otkriva svoj recept za ljubav: "Evo što me čini dobrom suprugom svom mužu" Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0