Stars
Hedi Klum sa suprugom Tomom Kaulitzom

Heidi Klum 'ubija' izgledom u minijaturnom bikiniju na odmoru sa 16 godina mlađim suprugom

  • Jedna od nekada najslavnijih supermodela Heidi Klum izgledom u minijaturnom bikiniju i danas zaprepaštava mnoge
  • Teško je povjerovati da ova njemačko-američka poduzetnica ima 48 godina – njezini trbušni mišići i vitko istrenirano tijelo zaista prkose godinama
  • Vjerujemo kakoje za njezin odličan izgled zaslužna i sreća sa suprugom Tomom Kaulitzom s kojim naprosto uživa bez obzira na znatiželjne poglede i paparazze

Heidi Klum tek je nakon razvoda s pjevačem Sealom, s kojim je u braku dobila troje djece a koji je i svojedobno posvojio njezinu kćer Leni iz prvog braka, pronašala sreću. Barem tako tvrdi slavna njemačka manekenka za svog trećeg, 16 godina mlađeg, supruga Toma Kaulitza za kojeg se udala u kolovozu 2019. godine nakon dva mjeseca zaruka.

Možda vas zanima Slavna Heidi Klum otkriva svoj recept za ljubav: "Evo što me čini dobrom suprugom svom mužu" Rubrika Stars Stars

Sudeći prema fotografijama paparazza, ali i onima s profila slavne 48-godišnjakinje, ljubav zaista cvjeta u njezinom posljednjem partnerstvu, mnogi tvrde kako se to odražava na njezin besprijekoran izgled.

Heidi Klum oduševila opasno seksi izgledom u 48. godini, pozavidjele bi joj i mnogo mlađe

Heidi naprosto blista na odmoru u Italiji gdje su je paparazzi najprije uhvatili u zagrljajima sa suprugom na ulicama Rima. Paru se kasnije pridružila djeca pa su zajedno obišli znamenitosti poput Koloseuma i fontane Trevi, a gastro užicima potom su se prepustili u popularnom rimskom kvartu Testaccio.

Opuštenija Hedi bila je na brodu dok je ljetovanje s cijelom obitelji nastavila ploveći oko francuskog otoka Korzike.  Kako bi se prepustila morskim radostima Heidi se skinula u minijaturni ljubičasti bikini, a njezina savršena figura postala je predmetom rasprave na društvenim mrežama.

Mnogi se dive njezinim savršenim oblinama unatoč činjenici da će uskoro zagaziti u šesto desetljeće (možeš li vjerovati?)

Na posljednjoj u nizu fotografija s odmora Hedi je pozirala u toplesu i s bejzbol kapom napisavši svome suprugu ''Tom, ti su zaslužan za najveći osmijeh na mome licu''.

Bivši supermodel na svome je Instagram profilu onemogućila komentare, a ne sumnjamo kako bi u protivnom pristiglo mnoštvo komplimenata na besprijekoran izgled Heidi i u 49. godini.

Photo: None

Komentari 0