Stars

Osim frapantne sličnosti, možeš li pogoditi što još povezuje Slavka Sobina i Nikolu Teslu

  • Slavko Sobin je na Instagram storiju usporedio svoju sliku s onom Nikole Tesle i nasmijao nas
  • Inspirirao ga je nestanak struje u showu Zvijezde pjevaju u kojem nastupa
  • Jedan od komentara pratitelja bio je: "Tesla, eksperimente ubuduće čuvati za po doma, ne ih raditi na kraju livea." 

Slavko nije izdržao, a da ne prokomentira nestanak strujeu Plesu sa zvijezdama nakon što je u nedjelju s partnericom Gabrielom Pilić, otplesao quickstep. Nestanak struje uslijedio je kada su trebali odlučiti koji će par napustiti emisiju. Gledatelji ispred malih ekrana, za to su vrijeme gledali isječke iz prošlih emisija. Nestanak struje dao mu je povoda da napravi šaljivu usporedbu sebe i Nikole Tesle, te je prokomentirao: "Tesla jučer pošizio jer smo u donja tri para i ugasio struju." Koliko zapravo postoji sličnosti između njih dvojice - iznenadilo je sve nas. 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

No, nije samo Slavka dirnuo nestanak struje, nego i komičara Ivana Šarića koji mu pridružio, te uključio live na Instagramu. Kako je show bio prekinut zbog nestanka struje, Ivan i Slavko odlučili su iskoristiti to vrijeme i zahvaliti se gledateljima!

Možda vas zanima Valentina Walme: Očekivala sam dvoboj, a ne ispadanje iz emisije "Ples sa zvijezdama" Rubrika Stars Stars

Zajedno su kometirali: "Ušli u desetu emisiju. Hvala svima koji su slali poruke, glasali, volili! Stvarno Vas volimo! Kako je to izgledalo dok nije bilo struje, pokazao nam je Slavko na svom Instagram storiju. Naime, show se nastavio kada je struja došla, a ispali su Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić. 

 

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0