Stars

Ornela Vištica skratila je i posvijetlila kosu - i sad podosta sliči Melaniji Trump!

  • Uvijek volimo popratiti promjene frizura naših poznatih dama, no ovo je nešto doista posebno
  • Ornela Vištica nije samo promijenila frizuru nego je teško sada ne uočiti i sličnost s Melanijom Trump
  • Možda se glumica nakon što je sjajno odlumila bivšu hrvatsku predsjednicu Kolindu Grabar- Kitarović u Kerempuhovoj predstavi sljedeće okuša i u kakvoj ulozi američke bivše prve dame?

Glumica Ornela Vištica odlučila se ja popriličnu promjenu svoje frizure. Već godinama nosi izratito dugu kosu, boja je tamnija, kestenjasto smeđa, no sad je odlučno sjela u frizersti stolac i na svom Instagram profilu napisala: "Vrijeme je za promjene". Doista jest, pa makar i u frizuri... Ornela je tamo objavila i video koji u nekoliko koraka pokazuje kako se njezina frizura mijenjala...

Kosa je obojena i sada je svijetlija, razigrana je i još svijetlijim pramenovima, znatno skraćena, ali najveću promjenu donijele su šiške. Duge i sada tako popularne forme, zavjesa šiške glumičinom su licu dale dodatnu nježnost i ženstvenost pa nije nedostajalo ni pohvala pratitelja.

Možda vas zanima Ove žene su samo odrezale šiške, a promjena je takva kao da su bile na estetskoj operaciji Rubrika Beauty Beauty

Mi pak ne možemo ne primijetiti slučnost s bivšom američkom prvom damom Melanijom Trump, i u frizuri i u boji kose. Je li se to Ornela sprema na neki novi glumački poduhvat? Naime, nakon što je već nekoliko mjeseci gledamo kao Kolindu Grabar-Kitarović u Kerempuhovoj predstavi Predsjednici&ica možda je u pripremi i kakva predstava o Slovenki koja se iz menekenskih voda uzdigla do supruge donedavno jednog od najmoćnijih ljudi svijeta?

 | Autor: Instagram, Pixsell/Reuters Instagram, Pixsell/Reuters  Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0