Stars

Operirali su Ivana Šarića, uz bolnički krevet dežura njegova zaručnica Korana Gvozdić

  • Ivan Šarić završio je u Vinogradskoj bolnici u nedjelju zbog jakih bolova u kralježnici
  • Jedino rješenje za njegovu zdravstvenu tegobu bio je kirurški zahvat koji je uspješno obavljen u Specijalnoj bolnici Neurospine
  • Kako su podijelili iz bolnice, 29-komičar i ovom prilikom sve je uveseljavao svojim humorom

I važne stvari poput kirurškog zahvata komičar Ivan Šarić, izgleda, odrađuje sa stilom. Naime, Ivan je danas operiran u Specijalnoj bolnici Neurospine koja je na društvenim mrežama podijelila dijelić atmosfere navodeći kako je ovom prilikom Ivan Šarić bolnicu napunio smijehom i veseljem te im ovaj radni dan učinio još ljepšim uz svoj humor. 

Možda vas zanima Ivan Šarić završio u bolnici, ne može stati na noge: "Izgleda da mi ne gine operacija" Rubrika Stars Stars

Kirurški zahvat kojeg su izveli prof. Krešimir Rotim i doc. Tomislav Sajko čini se da je bilo jedino rješenje nakon što je komičar završio na hitnom bolničkom prijemu zbog bolova u kralježnici. Operacija je prošla uspješno, a tim iz bolnice zaželio mu je brz oporavak. 

Uz Ivana je bila i njegova zaručnica Korana Gvozdić koja je potvrdila da je zahvat prošao u redu. 
'' Da! To je taj mir i tišina. Operacija je super prošla, Ivan je dobro. Sad gleda kapke iznutra, a ja ga još malo pazim i onda prepuštam ljudima u bolnici. Oooogromno hvala profesoru Rotimu i docentu Sajku, te svima koji ste i njemu i meni slali poruke podrške. Ljudi, vi ste divni! '', napisala je Korana na svom Instagram profilu. 

 

Poznatom komičaru prijatelji su zaželjeli brz oporavak. 

Podsjetimo, 29- godišnji komičar završio je u  nedjelju u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu s velikim bolovima u kralježnici zbog kojih nije mogao stajati na nogama. 

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0