Stars

Oguljene potpetice? Isprobaj super trik naše pjevačice

Ida Prester je postom na Facebooku pokazala kako je usavršila postolarsku vještinu i spasila svoje štiklice! Ida, kopiramo!

Koliko je lijepih štikli u tvom ormaru nenosivo zbog oguljenih potpetica?!  Zamišljamo te kako nabrajaš: "Ove sam uništila vozeći u njima... Ovima je peta otišla kad sam zadnji put bila kraljica plesnog podija u klubu...Hm, ove...a šta je s njima bilo?!
Sve u svemu  – ima posla za postolara! No ne nužno, jer je malu tajnu velikih majstora obućara otkrila voditeljica i pjevačica Ida Prester. Vjerujemo da bi se stručnjacima od ovoga savjeta digla kosa na glavi, no nama se baš sviđa kako je Ida došla do sjajne ideje i spasila svoje omiljene cipelice! Najbolje od svega je da sve što vidiš možeš pokušati i sama!

Sve što vam je potrebno za ovu malenu 'operaciju' vaših ljubimica je izolir traka (u boji vaših cipela) i škare! I naravno, slijedite maleni tutorijal poznate influencerice!

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

"Rijetko nosim štikle, samo za posao i nastupe. Ove crne najčešće koristim, pa su se već dosta pohabale, gazila sam ovim petama po svakakvim terenima. Skužila sam ova oštećenja u  zadnji tren pred jedan event i pala mi je na pamet ideja kako spasiti stvar. Izolir traka je stvarno prijatelj u puno situacija :) Nitko nije primijetio ovu zgodnu zakrpu", ispričala je Ida za miss7.

Photo: instagram @taytay_xx

Komentari 0