Stars

Od njezinog najvećeg hita prošlo je 25 godina! Dance zvijezda se vraća s novom pjesmom i imenom

  • Pjevačica Marinela Jantoš široj je javnosti poznata kao Ella, zvijezda dance scene devedesetih
  • Izvođačica hita 'Iza ponoći' vraća se s novom pjesmom, ali i novim umjetničkim imenom
  • Posljednjih godina život ju nije mazio, a financijski problemi su je nagnali da sreću potraži u Engleskoj

Prošlo je 25 godina od objave pjesme 'Iza ponoći', jednog od najvećih hitova hrvatske dance scene. Njegova izvođačica je Marinela Jantoš, široj javnosti poznata pod umjetničkim imenom Ella. Nakon kraćeg izbivanja, dance-ikona 90-ih odlučila se na scenu vratiti s novim plesnim singlom, ali i novim estradnim imenom.

''Dobro, opet je o nekoj neprospavanoj noći riječ u svakom slučaju, ali moj aranžer i prijatelj Ivan Selak savjetovao mi je da promijenim ime u Midnight Ella'', otkrila je pjevačica u razgovoru za InMagazin. Nova pjesma nosi naziv 'Znam da budni smo', a promotivni video možeš pogledati ovdje:

Anica i Leticija Kovač Možda vas zanima Anica Kovač prošetala je Monacom sa sa svojom 18-godišnjom kćeri, lijepa je na svoje roditelje Rubrika Stars Stars

Život ju nije mazio

Iako je devedesetih uživala pravi zvjezdani status u narednim godinama je doživjela brojne nedaće, uključujući i financijske probleme koji su je primorali na selidbu u Englesku. Ondje radi kao njegovateljica, a o tome kako se odlučila na ovaj korak iskreno je priznala u spomenutom intervju kazavši sljedeće: "Prije nekih pet godina sam bankrotirala do daske. Došlo mi je do problema, računi, ovrhe, cirkusi... i onda mi se pružila prilika''.

Iako zbog posla njegovateljice danas živi na relaciji Hrvatska - Engleska, trajni odlazak iz Lijepe Naše nije joj na pameti. Premda je jednom trenutku nestala s glazbene scene, glazbu nikad nije napustila. Često nastupa na eventima i vjenčanjima, a svojevremeno smo je uz Mineu i Ivanu Banfić mogli slušati u sklopu koncerata koji su slavili glazbu devedesetih.

Barbara Kolar pokazala kako je izgledala u 90-ima, neki su pomislili da je i tada uz nju bio Duško

 | Autor: Pixsell Pixsell

Nina Badrić Možda vas zanima Nina Badrić slavila je 49. rođendan na koncertu u haljini dostojnoj holivudske dive, ali i vjenčanja Rubrika Stars Stars

Majčina uzdanica

Novi glazbeni početak za Ellu je prekretnica u nizu nesretnih događaja koji su je zadesili. Nedavno je ostala i bez oba roditelja, no snagu uvijek iznova pronalazi u 13-godišnjoj kćeri Rozi. Ponosna majka je priznala kako bi voljela da kći krene njezinim stopama, no djevojka za sada nije iskazala interes za proboj na glazbenu scenu.

''Talentirana je, ali ne radi ništa u vezi s tim. Ne njeguje to, osim što kod kuće pred ogledalom odradi TikTok i te fore. Ljuti me što se tome ne posveti malo ozbiljnije. Čuje nekoliko puta pjesmu, otpjeva je, interpretira savršeno. Normalno da bih voljela da se bavi glazbom, ali što ću'', otkrila je Ella. Cijeli razgovor s dance zvijezdom možeš pogledati ovdje.

Photo: Pixsell

Komentari 0