Stars
Anica i Leticija Kovač

Anica Kovač prošetala je Monacom sa sa svojom 18-godišnjom kćeri, lijepa je na svoje roditelje

  • Nekadašnja misica Anica te nogometaš Robert Kovač već dobrih godinu dana žive u Monacu 
  • Naime, Robert tamo radi kao pomoćni trener svom bratu Niki u istoimenom klubu 
  • U braku su već 22 godine te imaju dvije kćeri, Leticiju i Viktoriju, te sina Marka 

Najstarija kći Anice i Roberta Kovača nedavno je proslavila 18. rođendan, a sad je pred kamerama IN magazina prošetala Monacom sa svojom majkom. Leticija završava srednju školu u Monacu, „što je super, kako bi naučila francuski jezik“, objasnila je brižna majka.  

 | Autor: Screenshot/RealSimple Screenshot/RealSimple

Inače, Leticija je izjavila kako još uvijek nije sigurna što želi raditi u životu, a ne isključuje ni povratak u Hrvatsku. Rekla je da bi možda željela biti manekenka poput mame, a možda i misica. Na to je Anica komentirala kako bi najradije željela da joj je najstarija kćer sportašica.

"Ona mi je čuvala leđa". Lejla Filipović se prisjetila tko je bio uz nju kada joj je oduzeta kruna Miss Hrvatske

Inače, Anica je svojedobno bila i predsjednica karate kluba te je željela da se i njena djeca bave tim sportom kojeg smatra umjetnošću. Leticija je, pak, iskazivala više ljubavi prema nogometu. „Leticija je imala talent za nogomet, a Robert je smatrao da je to sport samo za muškarce. Eto, zbog toga mi je žao, ali razumijem ga kao oca, želio je da njegova kći bude lijepa, fina...“, rekla je Anica u nedavnom intervjuu također za IN magazin. 

 | Autor: Screenshot/RealSimple Screenshot/RealSimple

Anica kaže kako s kćeri njeguje odnos prijateljice. "Drugačije pričamo i družimo se, ali ako treba, odlučujem kao majka", rekla je. Leticija pak kaže da je sjajno feštati s mamom, ali da ipak jedva čeka završiti srednju školu pa napustiti roditeljski dom. „Ne znam još, možda idem studirati negdje drugdje, ali idem iz kuće sto posto!“, rekla je. Anica je podržava u svemu, a za život u Monacu kaže da je pretjeran i da djeca nemaju što tamo raditi. 

 | Autor: Screenshot/RealSimple Screenshot/RealSimple

I majka i kći dobili su brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama, a najčešće se pisalo kako se vidi na koga je Leticija lijepa. Pogledaj cijeli prilog: 

Kći jedne od najljepših Hrvatica proslavila 18. rođendan. Nalikuje li Leticija na majku Anicu Kovač?

 

Photo: Screenshot/RealSimple

Komentari 0