Stars

Obožavatelji napali Vanity Fair radi naslovnice s Nicole Kidman, fotošopirana je do boli

  • Magazin Vanity Fair predstavio je godišnje holivudsko izdanje s brojnim poznatim osobama 
  • Među njima je i Nicole Kidman koja se našla na naslovnici
  • Njene su fotografije izazvale žestoke reakcije javnosti zbog pretjerane upotrebe Photoshopa

Magazin Vanity Fair lansirao 28. specijalno godišnje holivudsko izdanje, a glavne zvijezde su Idris Elba, Penelope Cruz, Kristen Stewart, Benedict Cumberbatch, Simu Liu, Andrew Garfield, Michaela Jae Rodriguez i Nicole Kidman. Časopis je izdao čak 8 različitih naslovnica, a najviše pozornosti izazvala je ona s glumicom Nicole Kidman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

"Zvijezda 'Being The Ricardos' desetljećima je držala ključeve Hollywooda, a posljednja uloga Lucille Ball donijela joj je petu nominaciju za Oscara. Ipak, nakon 40 godina glume u više od 80 filmskih i TV projekata, Kidman kaže da svakoj ulozi pristupa kao da je tek izašla iz kazališta. "Cijeli moj život je u tome da ostanem na tom mjestu poniznosti - jer ili si na mjestu poniznosti ili ideš prema njemu", kaže Nicole za V.F. 

Međutim, razlog zašto je upravo njena naslovnica izazvala reakcije i podijeljene komentare je, kako kažu njeni obožavatelji, "nepotrebna pretjerana uporaba Photoshopa" i "trashy izbor garderobe". 

Možda vas zanima Photoshop gaf: Reese Witherspoon ima tri noge, a Oprah tri ruke?! Rubrika Stars Stars

Kidman (54) je na naslovnici odjevena u prilično oskudni Miu Miu kostimić nalik na školsku uniformu. "Da, uzmimo uspješnu, ostvarenu ženu i stilizirajmo je kao Lolitu. Nikada ne biste ovo učinili muškarcu.", "Nicole ima savršeno tijelo, a ovo nije njeno tijelo. Zašto ste je fotošopirali", "Molim vas, nemojte od zrelih, uspješnih žena raditi školske djevojke. To je samo ponižavajuće", samo su neki od negativnih komentara vezanih uz outfit koji se mogu pronaći ispod fotografija objavljenih na Instagramu Vanity Faira.

 | Autor: Instagram Vanity Fair Instagram Vanity Fair Nicole Kidman na naslovnici Vanity Faira

Morate vidjeti kako je Nicole Kidman izgledala u mladim danima!

Drugi su se fokusirali na očitu uporabu Photoshopa radi kojeg glumica ne sliči na sebe. "Užasan photoshop... jedva liči na sebe", "Nicole ima savršeno tijelo, a ovo nije njeno tijelo. Zašto ste je fotošopirali" i "Koliko photoshopa" samo su neki od njih. Inače, ovo nije prvi put da magazin optužuju za pretjerano editiranje fotografija koje često završe i urnebesnim photoshop gafovima.

Photo: Instagram Vanity Fair

Komentari 0