Stars

Obame slave 27. godišnjicu braka, a evo kako ju je Michelle čestitala suprugu

  • Bivši američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle proslavili su 27. godišnjicu braka
  • Par je na prvi dejt izašao 1989. godine, a tri godine nakon vezu su okrunili brakom u kojem su dobili dvije kćeri
  • Michelle je na Instagramu objavila sliku iz mladosti te je suprugu čestitala godišnjicu

Današnji datum je poseban za jedan poznati bračni par. Riječ je o Obamama, bivšem američkom predsjedniku Baracku i njegovoj supruzi Michelle koji upravo 3. listopada slave 27 godina braka. Michelle je neke prošle godišnjice suprugu čestitala fotografijom iz mladosti dok je ovu čestitala s recentnijom. Na fotografiji nasmiješeni par stoji na terasi, a ispred njih je plaža i ocean. Uz fotografiju, Michelle je napisala: ''Prije 27 godina ovaj mi je čovjek obećao život pun avanture. Rekla bih da uspijeva. Ovo je za sljedeće poglavlje nakon što su djeca otišla od doma i otkrivanje onog što slijedi dok još uvijek osjećamo magiju koja nas spaja svih tih godina. Sretna godišnjica, Barack!''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michelle Obama (@michelleobama)

Njihov brak je uzor mnogima, poruke podrške i ljubavi kao i zaljubljeni pogledi koje često izmijenju samo su neki od činova zbog kojih se njihov brak doima idiličnim. Da su jedno drugome velika podrška, oboje su često isticali. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michelle Obama (@michelleobama)

Možda vas zanima Michelle Obama pokazala je svoje prirodne kovrče i nove pramenove - i oduševila Rubrika Stars Stars

U svom, gotovo tri desetljeća, dugom braku postali su roditelji danas 21-godišnje Malie i 18- godišnje Sashe na koje su iznimno ponosni. Lijepe djevojke danas su studentice prestižnih sveučilišta, Malia studira na Harvardu, mlađa Sasha je započela studij na Sveučilištu Michigan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michelle Obama (@michelleobama)

Nakon što su se 2017. godine iselili iz Bijele kuće, Obame se nisu vratile u svoj dom u Chicagu već su ostale živjeti u Washingtonu. U luksuznom naselju Kolorama, u blizini bivše kuće, kupili su 8, 1 milijun dolara vrijednu vilu s devet spavaćih soba i 8, 5 kupaonica. Želimo ovom, javnosti jednom od omiljenih parova, još puno sretnih zajedničkih godina.

Možda vas zanima Kao u dvorcu! Zaviri u raskošan dom obitelji Obama čije je središte genijalna kuhinja koju gazdarica Michelle obožava Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0