Stars

Novi nastavci omiljene serije 'Tračerica' počinju se snimati u listopadu - evo što sve znamo

  • Slobodno se počnite veseliti fanovi Upper East Sidea, skupe dizajnerske odjeće i puno drame! 
  • Serija „Tračerica“ se vraća! 
  • Naime, u listopadu kreće snimanje rebbota omiljene serije, a navodno će se (za početak) snimiti 10 epizoda

Prošlo je osam godina otkako se Dan, kojeg je glumio Penn Badgley, outao kao „Gossip Gril“, odnosno, „Tračerica“. Serija je pratila bogatu zlatnu mladež iz New Yorka i postigla je golemi uspjeh. Radilo se o srednjoškolskoj ljubavi koja se razvila u pravu ljubav, tinejdžerima s više novaca nego što ćemo mi ikada vidjeti i, naravno, bilo je tu puno drame. Bilo je očeva u zatvoru, očeva koji su se proglasili mrtvima kako bi izbjegli zatvor i majki koje su svoje kćeri poslale u zatvor kako bi im očitale lekciju. 

Možda vas zanima Potvrđeno je! Tračerica se vraća na male ekrane, a evo što smo uspjeli iskopati o radnji nastavka Rubrika Life&style Life&style

I sve je to dokumentirala misteriozna „tračerica“ na svom blogu. Zagonetka oko identiteta blogerice provlačila se kroz cijelu seriju. Na kraju se ispostavilo da je tajanstvena blogerica Dan, autsajder iz Brooklyna, koji je na kraju oženio it-djevojku Serenu Van der Woodsen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

B & S 😘❤️

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirll) on

To i nije bila toliko šokantna spoznaja ako se sjetimo da je bio pisac i čak je objavio knjigu o svojim prijateljima. Međutim, intrige će sada dobiti novu rundu. Naime, u rebootu se radi o sasvim novoj generaciji bogatih tinejdžera. Problemi će vjerojatno biti slični, a društveni mediji će jako utjecati na njihove živote. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

B & S 🙌💕

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirll) on

Snimanje počinje u listopadu

Glavnu ulogu u novoj seriji imat će glumica i glazbenica Emily Alyn Lind. Njen lik „Audrey“ nalazi se u dugotrajnoj vezi, ali počinje se pitati ima li nečega više u životu. Potvrđeno je da snimanje počinje u listopadu ove godine.

Možda vas zanima Obožavatelji serije 'Tračerica' uočili su modni gaf na Blake Lively i ne mogu joj oprostiti Rubrika Life&style Life&style

Ukupno će se snimiti deset epizoda. Kada će nova generacija serije „Tračerica“ krenuti s prikazivanjem na malim ekranima, još nije točno poznato. 

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0