Beauty

Omiljeni modni dodatak za kosu iz 'Tračerice' ponovno je totalni hit! Evo kako se sada nosi

Posljednji aktualni trend u stiliziranju kose neodoljivo nas podsjeća na Blair Waldorf. Obruč za kosu doživio je svoj veliki povratak i zasjeo na tron aktualnih trendova u stiliziranju kose

Jedan od omiljenih nam likova u popularnoj seriji "Tračerica" Blair Waldorf u seriji nas je osvajao svojim osebujnim i primjetnim stilom i malo koja djevojka ga nije poželjela kopirati. Ipak, ono po čemu najviše pamtimo ovu 'modnu ikonu' svakako je obruč za kosu, popularno nazvani 'rajf', koji se s vremenom istaknuo kao njezin zaštitni znak

I upravo je taj detalj ove sezone doživio svoj veliki povratak u stiliziranju kose - u svom širokom i platnenom izdanju. Naime, ove jeseni naglasak je stavljen na široke modele rajfova napravljene od različitih materijala, poput svile ili pamuka koji se uklapaju u gotovo svaku frizuru i upotpunjuju je u trenu. Osim rajfa, popularne su trake koje se nose na isti način i imaju istu funkciju, a dolaze u narazličitijim bojama i oblicima.

 | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Bilo da ih odlučiš nositi uz raspuštenu kosu, pletenice ili valove, izgledat ćeš vrlo chic i trendi. Kombinacija rajfa s laganom opuštenom punđom odlično će izgledati u nekoj svečanijoj kombinaciji, a ležerniji izgled najbolje ćeš postići ako tzv. rajf maramu uskladiš uz visoki 'messy' rep. 

Možda vas zanima 4 inovativna načina kako nositi maramu ove jeseni Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Popularne rajfove i trake za kosu ove jeseni u svojoj ponudi imaju luksuzne modne kuće, a odlične modele pronašle smo i na policama omiljenih nam high street brendova. Rajfovi još uvijek nisu zaživjeli u njihovoj ponudi (samo jedan model u Mangu), ali ne sumnjamo da će se uskoro pojavljivati u sve većem broju. Dotad možeš pronaći neku traku za kosu - donosimo naše favorite:

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Bershka (39,90 kn); Mango (129,90 kn); Zara (69,90 kn)

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango (169,90 kn); Bershka (49,90 kn); Zara (99,90 kn)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0