Stars

Nova prilika za ljubav! Josipa Pavičić u vezi je s bivšim partnerom glumice Nataše Janjić

  • Nova sreća u ljubavi osmjehnula se 42- godišnjoj spisateljici i bivšoj voditeljici Josipi Pavičić
  • Otkriveno je kako već dva mjeseca ljubi dvije godine mlađeg ginekologa Marka Kisića
  • Naočitog liječnika domaća je javnost upoznala kao bivšeg dečka glumice Nataše Janjić Medančić

Spisateljica Josipa Pavičić u vezi je s poznatim zagrebačkim liječnikom, ginekologom Markom Kisićem. Kako doznaje Story, par je u romantičnom odnosu posljednja dva mjeseca, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Potvrda je stigla i kada je zaljubljeni dvojac uhvaćen u zagrljaju prilikom zajedničke šetnje centrom Zagreba. Iako nisu željeli komentirati svoju vezu, izvori bliski paru potvrdili su kako trenutačno proživljavaju nešto osobito lijepo.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Kakva transformacija! Evo kako su prije 15 godina izgledale Danijela i Ella Dvornik Rubrika Stars Stars

Podsjetimo, naočitog liječnika šira je domaća javnost upoznala kao bivšeg partnera glumice Nataše Janjić Medančić. U vezi su proveli godinu dana, no nakon razlaza 2016. godine nisu ostali u prijateljskim odnosima. Štoviše, liječnik je tada za medije decidirano kazao kako ne želi da ga se ikad išta pita vezano uz glumicu.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Nataša i Marko u danima ljubavi

Možda vas zanima Ne govori mi "Volim te". Pokaži mi. Jer riječi bez djela su - samo riječi Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog

Što se spisateljičinog ljubavnog života tiče, bila je u dugogodišnjoj vezi s novinarom Markom Cigojem s kojim je dobila sina Vitu. Godine 2012. udala se za talijanskog poduzetnika Nicu Bernardinija s kojim je godinu dana ranije dobila drugo dijete, sina Rocca. Premda se zbog ljubavi preselila u Italiju, njihov brak je potrajao tek četiri godine. Vrijeme će pokazati hoće li veza s dvije godine mlađim liječnikom za Josipu biti ona prava.

Photo: Instagam

Komentari 0