Stars

Evo kako Borisu ide bez Doris... Nakon izlaska znakovite pjesme promijenio je i zanimanje

  • Pjevač Boris Rogoznica odlučio je glazbenu karijeru staviti u drugi plan te je prihvatio novi poslovni angažman
  • Nastupe na pozornici zamijenio je uredskim poslom, a trenutačno radi kao prodavač u salonu automobila
  • Premda je nedavno predstavio novu pjesmu, izgleda kako je u njegovom slučaju kriza na estradi uzela svoj danak

Kriza koja pogađa glazbenu industriju mnoge je pjevače nagnala da se okrenu drugim oblicima zarade. Premda je Boris Rogoznica nedavno predstavio novu pjesmu "Samo čovik", u kojoj su mnogi pronašli posvetu bivšoj mu supruzi Doris Pinčić, pokazalo se kako mu glazbena karijera nije dovoljna za osiguranje egzistencije. Nedavno se na društvenim mrežama pohvalio fotografijom s novog radnog mjesta, a prema saznanjima RTL-a, Boris je trenutno zaposlenik jednog salona automobila.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Severina ponovo pred sudom. Ovaj put tuži je učiteljica, a od pjevačice traži 70 tisuća kuna odštete Rubrika Stars Stars

Malo je poznato kako je pjevač svojevremeno završio i Ekonomski fakultet u Splitu. "Profulao sam potpuno srednju školu, zatim Ekonomski fakultet u Splitu. Sve sam završio u roku, donio mami knjigovođi diplomu i rekao: 'Evo sada ću svirati i pjevati, a ti ćeš mi voditi knjige.'", otkrio je jednom prilikom pjevač. Ipak, čini se kako mu je diploma u ovim kriznim vremenima itekako bila od koristi.

Budući da su koncerti i gaže zbog pandemije koronavirusa odgođeni, 31-godišnjak je svoje pjevačke vještine s obožavateljima dijelio putem društvenih mreža. Svirao bi gitaru i pjevao pjesme te ispunjavao glazbene želje svojih vjernih pratitelja, a nudio je i usluge glazbenih čestitki s personaliziranom porukom. Od ovog načina zarade ipak je odustao, a čini se kako će neko vrijeme prodavati automobile.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Voditeljice je obožavaju! Marijana, Doris i Antonija ove zime rado nose jednu od najtraženijih boja kose Rubrika Beauty Beauty

Njegova bivša supruga nije javno željela prokomentirati ni jedan njegov poslovni potez. Od kada su u lipnju 2020. godine objavili kako je njihovom sedmogodišnjem braku došao kraj, voditeljica je bila vrlo štura u izjavama vezanima uz njezin ljubavni život. Jedino što je poznato jest da će, unatoč ranijim natpisima, ipak zadržati svoje postojeće prezime.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0