Stars

Nakon što joj je Netflix otkazao milijunski projekt, nova knjiga otkriva da Meghan baš ne ide po planu

  • Tina Brown, autorica knjige „The Palace Papers“ tvrdi kako je Meghan Markle vidjela priliku za zaradu u globalnoj maniji koja je zavladala oko nje i Harryja
  • Ipak, čini se da ne ide sve po planu, budući da im je Netflix nedavno otkazao animirani film „Pearl“
  • Ovo je jedan od dva projekta na račun kojih su od Netflixa Meghan i Harry uzeli milijune dolara

Nova knjiga autorice Tine Brown, „The Palace Papers“ otkrila je nove zanimljive zaključke o britanskoj kraljevskoj obitelji. Javnost su najviše zaintrigirale tvrdnje o Meghan Markle, a Tina Brown upravo o tome progovorila je u emisiji „Washington Post Live“.

Princ Harry i Meghan Markle prije dvije godine odstupili su od kraljevskih dužnosti te se preselili u Kaliforniju. Brown u svojoj knjizi tvrdi kako Meghan od odlaska iz kraljevske obitelji nije uspjela napraviti svoj brend te da joj se poslovi ne ostvaruju brzinom kojom su ona i Harry to planirali.

Brown je u emisiji napomenula kako smatra da bi se princ Harry trebao posvetiti isključivo izgrađivanju sportskog projekta Invictus Games kao svog brenda, dok je za Meghan rekla kako ona nema svoj brend.

„Meghan zapravo nema svoj brend. Oglasi se na temu cijepljenja pa o Ukrajini kaže par riječi, o ženskim pravima. No, ničega se nije uhvatila do kraja i to je sve jedna mješavina sadržaja koji nemaju istu poantu.“

Dotaknula se i činjenice kako su ona i princ Harry potpisali milijunski ugovor s Netflixom, no osim najavljenog dokumentarca o Invictus Games, nijedan projekt još uvijek nije ugledao svjetlo dana. Snimateljska ekipa pratila je Harryja i Meghan i na posljednjim Invictus igrama, održanim u travnju u Nizozemskoj.

Uz to, za Meghan i Harryja prije nekoliko dana stigle su i loše vijesti iz Netflixa te je objavljeno kako je ova streaming platforma otkazala njihov animirani film „Pearl“, koji je trebao biti snimljen u suradnji s produkcijskom kućom Meghan i princa Harryja, Archwell. Netflix je otkazivanje objasnio nepoštivanjem rokova, ali i rezanjem troškova u kategoriji animiranih filmova.

Sama Meghan Markle bila je kreatorica ovog animiranog filma, koji je trebao prikazivati fantaziju i povijest kroz avanture 12-godišnje djevojčice Pearl koja pronalazi sebe uz pomoć nekoliko slavnih ženskih figura iz povijesti. Prije nego što je otkazan, bio je tek u razvojnoj fazi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Patrick (@vanemst)

Autorica Tina Brown opisala je i što je točno razdvojilo princa Harryja i Meghan Markle od kraljevske obitelji te u čemu je točno Meghan vidjela priliku za zaradu i slavu: „Htjeli su i dalje svoje kraljevske titule i zaradu od poslova koje nisu mogli sklopiti kao članovi kraljevske obitelji, a nudili su im se brojni i primamljivi ugovori.

Meghan je tu vidjela mogućnost za dobrom zaradom i nije mogla tome odoljeti. Ne bih rekla da ju je pohlepa vodila u tom naumu, bila je to glad da iskoristi globalnu maniju koja je zavladala za njom i Harryjem. Željela je slavu, željela je slobodu da može govoriti što želi, a ne ono što kraljevska obitelj od nje očekuje. Harry je također htio otići iz kraljevske obitelji i plan koji mu je Meghan iznijela djelovao mu je dobro“, zaključila je Brown.

Možda vas zanima Ponosni tata princ Harry: "Lilibet je prohodala, a Archie želi biti astronaut ili pilot kad naraste“ Rubrika Stars Stars

 

Photo: Instagram@gisou

Komentari 0