Stars

Nives u poderanoj muškoj trenirci brusila daske na terasi: "Na meni jedino valjaju šlape i grudnjak"

  • Dok neke od nas slažu ormare ili su se napokon odlučile očistiti prozore, Nives Celzijus primila se ozbiljnog posla
  • Svoju terasu s predivnim pogledom odlučila je osvježiti novim slojem boje i laka
  • Rad s brusnim papirom, osim potrebnih vještina zahtijevao je i posebnu opravu, a evo kako se Nives snašla

Višak vremena kod  kuće mnoge od nas ovih dana potaknuo je na obavljanje zaostalih kućnih poslova. Uz preslagivanje ormara, polica, pranje prozora ili peglanje neke su se ohrabrile i na kompleksnije poslove, a među njima je i Neves Celzijus. Projekt preuređenja terase ne djeluje baš kao lagan pothvat no naša pjevačica odlučila je vratiti stari sjaj svojoj terasi i odlučno se primila posla.

Možda vas zanima Nives Celzijus shvatila kako je nekima: Obećajem, svaki put kad ovo napravim odvalit ću si šamarčinu..." Rubrika Stars Stars

Nakon što je obojala i tako osvježila rukohvat terase, na red je došla i obnova podnih dasaka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poslušala sam vaš savjet i napokon pronašla vremena da ofarbam rukohvat... Pa vi kažite da ne čitam vaše komentare 😜 Uglavnom, bilo je zabavno, osim onog dijela gdje sam satima tražila brus papir iako nisam bila sigurna da tako nešto uopće postoji u mojoj kući. E pa, postoji. Ni sama ne znam kako i zašto 🤷‍♀️ ( i unaprijed molim da preskočimo pošalice kako sam možda pronašla brus papir ali ne i brus. To ne nosimo za vrijeme izolacije.) Jest da je bio najmanji mogući komadić brusnog papira i da sam brusila više s prstima, manje s papirom, ali rezultat je tu. Prsti su ranjeni, noktiju nemam, ali rukohvat blista u svojoj novoj boji. Yeeey 🤎

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Za ovaj pothvat trebalo se prikladno obući, ali nadasve oboružati strpljenjem i upornošću dok se obavlja pripremna radnja – tretiranje poda brusnim papirom. Nives je svojim obožavateljima na Instagramu pokazala kako to izgleda, a kaže kako je većinu posla do sad napravila sama

‘’Došlo je na red šmirglanje terase, ja sam veliki dio napravila. Poslije ćemo to izlakirati. Ne znam je li se to baš tako radi, ali ja to radim ovako’’, napomenula je Nives dok je klečala na podu i rukovala s brusnim papirom. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty Za ovu priliku pojavila se u izdanju u kakvom je rijetko viđamo. 

‘’Imam super ovu opravicu. Našla sam neke stare sunčane naočale da mi to sve ne pada u oči, neke potrgane prljave muške hlače. Jedino lijepo na meni su šlape i grudnjak, ali dobro, grudnjak se ni ne vidi’’, rekla je Nives a zatim preko Instagrama i upitala profesionalce za savjet radi li se to na ovaj način. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Nives ovih dana puno vremena provodi na terasi. Osim što je preuređuje, koristi je za opuštanja, uživanja u predivnom pogledu ili čak za izlaske…U jednom navratu Nives je na terasi pozirala u crnoj haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezom sa stane. ‘’Zašto se ne dotjerati za izlazak na terasu?!’’, napisala je Nives.

Možda vas zanima Nives u novom seksi izdanju u uskim crnim hlačama, evo kako joj je Severina komentirala izgled Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zašto se ne dotjerati za izlazak na terasu?!

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

''Spavaju li, bejbe, tvoji susjedi mirno???'', odgovorila joj je pjevačica i voditeljica Minea. ‘’P.S. mogao bi neki live koncert s terase’’, bio je jedan od komentara. 

I dok Nives zasigurno uživa u prelijepom pogledu s terase, njezini pratitelji na društvenim mrežama također mogu uživati u ugodnim prizorima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Osim češljanja i izlazaka iz kuće, odvikla sam se očito i od zakopčavanja šlica. 🙈

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0