Stars

Nives Celzijus shvatila kako je nekima: Obećajem, svaki put kad ovo napravim odvalit ću si šamarčinu..."

  • Nives je u objavi na Instagramu napisala kako tek sad vidi s čime se suočavaju učitelji i profesori svaki dan
  • Kaže da bi sada profesoricama svoje kćerke digla spomenik ispred televizora da ih može zagrliti
  • I usput je shvatila da joj ponestaje vina, a u ovo vrijeme zalihe vina su od iznimne važnosti za mnoge od nas

Nives Celzijus preko društvenih mreža ovih dana često dijeli iskustva iz kućne izolacije i neke izazove s kojima se susreće. Prije nekoliko dana objavila je kako joj izgleda dan kod kuće te otkrila da se tog dana najviše razveselila dostavi - mesa, a sad je postala svjesna koliko je zahtjevna online nastava s kojom se u ovoj situaciji suočavaju brojni roditelji i djeca u Hrvatskoj.

Nives je tako na instagramu objavila fotku sebe i svoje kćerke Taishe za stolom. Taisha je u brojnim školskim zadacima, a Nives ju nadgleda uz čašu bijelog vina. Nives je u objavi bila iskrena...

"Ova virtualna škola postala mi je s vremenom manje stresna. Prestala sam s kukanjem i samosažaljevanjem onog trenutka kad je Taisha slučajno ostala ulogirana na Teamsu na mom telefonu. Tek tada sam shvatila s čime se zapravo suočavaju učitelji i profesori svaki dan. Mojim (Taishinim i Leoneovim) profesoricama iz hrvatskog i matematike digla bih spomenik pravo ispred televizora da svaki put kad ih ugledam, zahvalim se i izgrlim ih..."

I uvodi si samokažnjavanje...

"Dala sam si obećanje da sljedeći put kad se za nešto požalim sama sebi ću odvaliti šamarčinu."

U cijeloj ovoj situaciji, ne samo za Nives već i za mnoge od nas, zalihe vina su postale od ključne važnosti.

"Također ne odmaže ni čašica vina što me podsjetilo da zalihe ponestaju i da bih uskoro trebala u novu vinsku nabavku."

I Nives ne bi bila Nives da na kraju nema jedan ovakav komentar.

"I da, znam, moram pod hitno prestati radit ruke i ramena jer ovako nesređena počinjem ličiti na muško."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ova virtualna škola postala mi je s vremenom manje stresna. Prestala sam s kukanjem i samosažaljevanjem onog trenutka kad je Taisha slučajno ostala ulogirana na Teamsu na mom telefonu. Tek tada sam shvatila s čime se zapravo suočavaju učitelji i profesori svaki dan. Mojim (Taishinim i Leoneovim) profesoricama iz hrvatskog i matematike digla bih spomenik pravo ispred televizora da svaki put kad ih ugledam, zahvalim se i izgrlim ih...Dala sam si obećanje da slj. put kad se za nešto požalim sama sebi ću odvaliti šamarčinu. Također ne odmaže ni čašica vina što me podsjetilo da zalihe ponestaju i da bih uskoro trebala u novu vinsku nabavku. I da, znam, moram pod hitno prestati radit ruke i ramena jer ovako nesređena, počinjem ličiti na muško 😂

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Prije nekoliko dana Nives je otkrila kako si je poremetila dnevnu rutinu u vrijeme kućne izolacije tijekom pandemije koronavirusa. Inače joj dan izgleda ovako - kava, trening, škola, ručak, čišćenje, knjiga, trening, večera, tv, krevet. A u toj prigodi se iz pidžame presvukla u nešto malo ljepše i primila vrijednu dostavu zaliha mesa.

"Uglavnom ne pamtim da sam se ikad toliko obradovala ijednoj dostavi. U ovoj situaciji nikakve cipele i torbice ne mogu zamijeniti dobar komad mesa, a ovdje je toliko dobrih komada da ne znam što bih prije pripremala za ručak."

Ali na kraju objave Nives je bila doista iskrena i rekla da joj se u ovoj situaciji sve mijenja...

"Evo nikad ne bih rekla da ću i ja ovo napisati, ali tako je. Trenutno me drži osjećaj da nikad više u životu neću poželjeti kupiti novi par 👠 i 👛 Čak mi se i pomalo gade..."
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I tako sam si jutros poremetila novonastalu dnevnu rutinu: kava, trening, škola, ručak, čišćenje, knjiga, trening, večera, tv, krevet i malo se za promjenu uredila( ako promjenu iz pidžame u nešto najviše nalik pidžami i počešljanu kosu možemo nazvati sređivanjem). Razlog sređivanja, dostava. Ne moraju baš nepoznati ljudi vidjeti ono najgore od mene. Uglavnom ne pamtim da sam se ikad toliko obradovala ijednoj dostavi Mytherese koliko ovoj današnjoj @the.mbrothers 🥩 U ovoj situaciji nikakve cipele i torbice ne mogu zamijeniti dobar komad mesa, a ovdje je toliko dobrih komada da ne znam što bih prije pripremala za ručak 😋 Evo nikad ne bih rekla da ću i ja ovo napisati, ali tako je. Trenutno me drži osjećaj da nikad više u životu neću poželjeti kupiti novi par 👠 i 👛 Čak mi se i pomalo gade... Žene, da li i vi dijelite slična osjećanja ??? * * ...E da #theMbrothers dostavlja najkvalitetnije meso pravo do kućnog praga 💃 #ostanidoma #hrvatskiproizvodac #kupujmohrvatsko

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)


Svi smo u nekom čudnom raspoloženju, stvari su nam se drastično promijenile, ali vjerujemo da ćemo se uskoro opet vratiti na one stare navike, kave s ekipom u kafićina, dobre šoping navike i lov na popuste...

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    jadno do bola