Stars

Nives Ivanišević je upravo potvrdila trudnoću - a evo i što nam je još otkrila

Već se nagađalo, a sada voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića više ne ostavlja mjesto sumnji - pokazala je trudnički trbuščić, a usput smo s njom porazgovarali i o drugim stvarima

Voditeljica Nives Ivanišević danas je s kolegicom Doris Pinčić odmjerila snage - u trudničkim trbuščićima - i preslatka fotografija je objavljena na Instagramu Narodnog radija.

No, Nives i ne želi previše pričati medijima o slatkom iščekivanju, ali smo je ipak uspjeli dobiti na mali modni razgovor u povodu kampanje koju je snimila za modni dvojac ELFS. Nadamo se da dečki već u kolekciju ubacuju i pokoji trudnički model koji će Nives, nesumnjivo, divno nosiiti. 

 

Spring2 🌼🌼🌼🌼🌼

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

 

miss7:  Briljirate u novoj modnoj kampanji modnog dvojca ELFS, za čije ste potrebe uletjeli u lepršave haljinice, ali i u ulogu modela. Kako ste se snašli u toj ulozi?
Nives Ivanišević:
Puno hvala i bio je pravi gušt radit s ovom ekipom. Alex i Ivan su turbo dragi i talentirani dečki i drago mi je da sam se upustila u ovu avanturu s njima. Danijel, koji me fotografirao, je umjetnik i pred njegovim objektivom se nije teško opustit. Iva me šminkala i iz prve je pogodila kako volim izgledati isto kao i Marko koji se pobrinuo za frizuru. Sve u svemu ponovila bih :)
 
miss7: U jednom ste nam razgovoru otkrili kako ste ipak više tip za traperice, čime su vas to dečki iz ELFSA oborili s nogu, pa ste s oduševljenjem uskočili u njihove haljine?
Nives Ivanišević:
Volim se osjećati ženstveno, a to mi je lako u njihovim haljinama,lepršavim i senzualnim, jako mi se sviđa ova kolekcija i mislim da ću nositi dosta toga.

 

Spring🌼🌹🐝🦋🌼🌹 @loveelfs 🌹🌹

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

 
miss7: Ima li neka haljina posebno mjesto u vašem ormaru?
Nives Ivanišević: Ne vežem se pretjerano za stvari, ali gušt mi je kad ne moram razmišljati puno i znam da me u ormaru čeka nekoliko prekrasnih haljina za svaku prigodu. 
 
miss7:  Bez čega nikako ne možete zamisliti modno proljeće? Što je to od modnih dodataka i krpica u što ste se zaljubili na prvi pogled?
Nives Ivanišević:
Moj najdraži dodatak su naočale, tako da jedva čekam nositi ovosezonske mačkastog oblika. Inače obožavam i lepršave i lagane haljine, gole prste na nogama i sve u svemu ne previše odjeće na sebi.
 
miss7: Velika modna imena uvijek nekako ističu da je manje više - a vi ste upravo to! Nenametljivi ničim, a prekrasni u svoj toj minimalnosti. Pretjerujete li i u čemu, Nives? Imate li vi neke svoje modne ili bilo kakve poroke?
Nives Ivanišević:
Što sam starija svjesnija sam one: manje je više. Ne volim nabacati puno toga na sebe, volim neki čisti stil, podignut dobrom torbom, cipelama ili tenisicama. Svjesna sam da se stil jednostavno ne može kupiti novcem i znam vidjeti dosta žena koje nabacaju na sebe sve najnovije trendove, a opet ne izgledaju dobro. Stil je u osmijehu, pogledu i u načinu na koji nosiš najobičniji bijeli t-shirt, ali si zadovoljna sobom, pa izgledaš dobro. 

 

miss7:  Što, ako je sada otvorite, imate u svojoj kozmetičkoj torbici? Savjet missicama za neki super cool proljetni beauty recept?
Nives Ivanišević:
Uvijek imam neku prirodnu kremu za lice, sada koristim i zlatno ulje prirodne kozmetike Gloria i super mi odgovara koži. Onda CC krema, rumenilo i stick za usne u boji. Ne volim stavljati puno proizvoda na kožu, a kao najbolji beauty recept za svako doba izdvojila bi dobro čišćenje kože, peeling jednom tjedno i neku osvježavajuću masku. Kad koža dobro izgleda, odmah se i žena dobro osjeća.

 

My 💙☀️

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

miss7: Imate li već neke ljetne planove? 
Nives Ivanišević:
Bliži se ljeto i naravno već imam neke okvirne planove. Obavezno ću odmarati negdje na našoj obali jer ljeto bez našeg mora i  naše hrane koja mi je najdraža, ribe, maslinovo ulje mmmm, nije ljeto. 

miss7: Kako je bilo kada vam je nedavno u studiju Narodnog radija gostovao Goran Ivanišević? Jeste li imali tremu? A on?Nives Ivanišević: Super je bilo i spontano se to dogodilo jer smo pričali o Davis Cupu. Goran je bio kod nas na radiju i rekao da će mi u eteru objasniti promjene koje će se eventualno dogoditi što se tiče Davis Cupa. Nismo imali tremu, bili smo jako profesionalni😂😂

Photo: Instagram

Komentari 0