Stars

Nina Badrić uz sliku pokojnog oca napisala nježnu objavu: "Kažu mi da sam ista tata!"

  • Nina Badrić prisjetila se svog oca Sime Badrića povodom Dana očeva
  • Pjevačica je podijelila fotografiju oca kojem je napisala emotivnu objavu
  • Rekla je kako je veoma ponosna svaki put kad joj kažu da je isti tata

Nina Badrić povodom Dana očeva prisjetila se svog tate i raznježila. Pjevačica je na Instagramu objavila emotivne riječi za oca koji joj je uvijek bio velika podrška. "Najbolji čovjek kojeg sam ikad upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svemu bio je sama dobrota i čovjek blagih riječi i mekog srca", napisala je uz fotografiju oca na kojoj roštilja na balkonu. Poznata pjevačica Nina Badrić je ostala bez oca prije nešto više od sedam godina, naime, Sime Badrić preminuo je 2014. godine od srčanog udara. a Nina ga se nerijetko prisjeća u objavama na društvenim mrežama. 

Možda vas zanima Nina Badrić pozirala je u kadi. Zlatnoj kadi. Ovakav outfit ipak nismo očekivali Rubrika Stars Stars

"Jako puno mi nedostaje… da šutimo prošećemo parkom ili da mi bane ujutro u stan skuha kavu i čeka da se probudim… Ova slika je iz jedne nedjelje baš kao što je ova danas. Uvijek mi je ponos kad mi kažu da sam sam ista tata. Tata neopisivo te voli tvoja "vrijedna pčelica"….dok se ne sretnemo jednom opet čuvam te u svemu", napisala je raznježena pjevačica. 

Znanstvenici su otkrili vrlo zanimljiv zdravstveni benefit kod djece koja nalikuju - svojim očevima!

Uz fotografiju pristigli su i komentari u kojima su pratitelji Nini pisali kako uistinu sliči na oca: "I jeste ista tata. Njegovlik je plemenit vidi se", "Sličite na njega baš", "Predivne riječi, predivna Nina", "I ja sam imala takvog tatu...to je bogatstvo". Nina Badrić se nakon njegove smrti krajem kolovoza 2014. godine nakratko povukla iz javnosti. Tata i kći bili su veoma bliski, a isticala je kako joj je upravo tata bio najveća podrška i najveći kritičar. Također, Nina je često u intervjuima napominjala kako su joj roditelji najveća inspiracija i uzori. 

Intervju s Ninom Badrić Možda vas zanima Nina Badrić o ljubavi: "Romantična sam, ali nisam zaljubljiva. Radije ću živjeti sama nego s bilo kim" Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@modernhousevibes

Komentari 0