Stars

Nina Badrić posjetila Međugorje, oduševljeni pratitelji joj poručili: "Blago tebi, najbolje mjesto na svijetu".

  • Blagdan Gospe od Zdravlja pjevačica Nina Badrić odlučila je provesti u Međugorju
  • U ovom poznato Marijansko svetište zaputila se u društvu dviju prijateljica
  • Pratitelji su joj poručili kako joj zavide jer se nalazi na najboljem mjestu na svijetu

Pjevačica Nina Badrić zaputila se u Međugorje, a s obožavateljima je podijelila fotografije nastale u ovom poznatom marijanskom svetištu. Tako smo 48-godišnjakinju imali priliku vidjeti u molitvi ispred Gospina kipa, a s pratiteljima na Instagramu je podijelila i video nastao na brdu Križevac koji  donosi pogled na okolni krajolik.

Selfie na kojem pozira sa skulpturom Djevice Marije u pozadini, pjevačica je popratila idućim opisom: "Ja ću otvoriti srce i reći da volim te....". Riječ je o stihu duhovne pjesme 'Jer ti si predivan Bog'.

Možda vas zanima Lejla je još jednom pokazala kako divno nosi najtraženiji komad sezone. Pronašle smo slične Rubrika Moda Moda

Objavljene fotografije svjedoče kako se pjevačica na ovo putovanje uputila u društvu dvije prijateljica, a izazvale su i veliko zanimanje njezinih pratitelja na društvenim mrežama. "Blago tebi, najbolje mjesto na svijetu", "Ljubav je tu", "Ti si duša", "A joj Nina, blagoslovljena bila. I hvala Gospi da si došla na brdo ukazanja. Vidi se sreća", samo su neki od oduševljenih komentara koji su se mogli pronaći ispod objave.

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima Nakon kuhinje, Pamela Ramljak pokazala kako je uredila dječje sobe. Mnogi su se izenadili odabirom Rubrika Stars Stars

Ninin posjet Međugorju oduševio je i poznate domaće dame. Tako su uz pomoć emotikona srca svoju radost s pjevačicom podijelile i njezine kolegice Pamela Ramljak i Nika Antolos te poduzetnice Anica Kovač i Iris Androšević Pinjuh.

Poznata Zagrepčanka u više je navrata istaknula kako vjera ima vrlo važnu ulogu u njezinom životu."Okrenula mi je u mnogočemu pogled na sve. Vjera mi daje mir i zaista mislim da nema toga što čovjek ne može izmoliti. Čovjek mora vjerovati u nešto jer mi smo ljudi duhovna bića koja tragaju za određenim spoznajama. Vjera me je učinila boljom osobom", navela je Nina jednom prilikom za Večernji list.

Photo: Instagam

Komentari 0