Stars

Nina Badrić oduševila pratioce modnim odabirom pa su joj poručili: "I u vrijeme korone ti si fashion"

  • Kako izgleda jedan njezin sasvim običan dan pokazala je Nina Badrić na svom Instagramu
  • Objavila je fotografiju nastalu prilikom šetnje, a najviše pažnje izazvao je njezin modni odabir
  • Jednostavnu sportsku kombinaciju upotpunila je ženstvenim kaputom i torbicom te neizostavnom zaštitnom maskom

Pjevačica Nina Badrić pratiocima je na Instagramu odlučila pokazati kako izgledaju njezini modni odabir u periodu kada se pridržavamo socijalne izolacije. Fotografiju snimljenu u šetnji Zagrebom, na kojoj je prikazana kako sjedi na klupi noseći crnu zaštitnu masku, dopunila je sljedećim opisom: "Jedan sasvim običan dan." Nina je za ovu priliku odjenula jednostavnu crnu sportsku kombinaciju majice i tajica kojima je pridodala sportske tenisice u istoj boji. No, glavna zvijezda outfita zasigurno je bio lagani plavi kaput upečatljivog uzora, a kako bi dodatno istaknula njegov kolorit odlučila se na crvenu torbicu.

Možda vas zanima Ove sportske hlače postale su modni hit - izdvojile smo najljepše od 80 do 150 kuna Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedan sasvim običan dan. A vi kako ste? 😷😄🍀

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Ono što Nina odjene nerijetko izazove niz reakcija na društvenim mrežama, a pjevačica za svoje modne odabire nerijetko pokupi komplimente od strane pratioca. Među oduševljenima našla se i Marija Mirković, jedna od članica grupe "The Frajle" koja je svojoj kolegici posebno pohvalila masku i sako. "Uvijek si znala prepoznati najbolje" - odgovorila joj je Nina uz mnoštvo smajlića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ostanitekodkuće 💛

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Možda vas zanima Dva sastojka koja bi trebala sadržavati tvoja krema za lice ako želiš blistaviju i zaglađeniju kožu Rubrika Beauty Beauty

Komplimenti su se samo nastavili nizati, a mnogi su je pohvalili zbog nošenja maske i poticanja odgovornosti. "Top stajling", "i u toku korone ti si fashion" i "prelijepa kao i uvijek" - bili su samo neki komentari koji su se našli ispod posljednje objave 47-godišnje pjevačice. Naravno, bilo je i onih koji su iskoristili trenutak te izrazili želju da se s Ninom što prije susretnu na nekom njezinom koncertu te da zajedno uživaju u danima kada će sve ovo biti daleko iza nas.

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0