Stars

Nina Badrić, na biciklu, bez šminke, uz more... uživa na egzotičnom odmoru

  • Nina Badrić odlučila si je priuštiti luksuzan odmor izvan Hrvatske
  • Naša pjevačica uživa na dalekim Maldivima, a na društvenim mrežama podijelila je dijelić tog tropskog raja
  • Zasad nije otkrila uživa li u odmoru sama ili ipak ima društvo

Naša pjevačica nakon nekoliko dana provedenih na Hvaru, Zagreb je ponovno zamijenila morskom destinacijom, ali ovaj put izvan Hrvatske. Nina je otputovala na Maldive, gdje uživa u opuštajućem odmoru i puni baterije.

Maldivi su omiljena destinacija poznatih celebrityja pa tako i mnogih slavnih Hrvata. Nedavno je tamo na odmoru i u božanstvenim prizorima tirkiznog mora i prirode uživala i Severina.

Možda vas zanima Nina Badrić pozirala je u kadi. Zlatnoj kadi. Ovakav outfit ipak nismo očekivali Rubrika Stars Stars

 | Autor: Instagram @badrich Instagram @badrich Nina Badrić na odmoru na Maldivima

Nina se već u nekoliko navrata javila sa predivnog otočja, a pokazala je i gdje će boraviti. Uz fotografiju prepoznatljivih bungalova na vodi, Nina je napisala: „Moja kuća do daljnjeg“ pa se može naslutiti i da pjevačica planira duži odmor na živopisnim Maldivima. Snimila je i unutrašnjost kuće u kojoj boravi.

Nina zasad nije otkrila nalazi li se na odmoru sama ili joj netko pravi društvo, no na svim fotografijama blista, a u jednoj od objava pokazala je i njegovano lice bez šminke. Nina će početkom srpnja proslaviti 50. rođendan, a mnogi su mišljenja kako Nina izgleda bolje nego ikad!

Možda vas zanima Femme fatale: Nina Badrić zablistala u predivnoj crvenoj haljini i pokazala besprijekornu liniju Rubrika Stars Stars
 
Photo: Instagram @badrich

Komentari 0