Stars

Nina Badrić otkrila Neveni što joj strašno smeta: "Vrši se estetski teror nad svakom glazbenicom da je to već postalo degutantno"

  • U trećoj emisiji talk-showa 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' voditeljica je iz svog online dnevnog boravka ugostila Ninu Badrić, a gošća iznenađenja bila je Ivana Husar Mlinac
  • Nina se osvrnula i na svoj boravak u karanteni, ali i na posljednji koncert prije pandemije
  • Nevena, Nina i Ivana komentirale su i koliko ih smeta što se žene komentira kroz njihov izgled i odjevne kombinacije


Već treći petak zaredom imala si prilike uživati u online talk showu 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' u kojem voditeljica iz svog dnevnog boravka 'virtualno' ugošćuje poznate zvijezde te s njima pretresa aktualna pitanja. Sinoć se Neveni pridružila jedna od najvećih estradnih diva ovih prostora, Nina Badrić. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Dvije dame su se osvrnule i na potres koji je u ožujku zatresao Zagreb, no vrlo brzo su prešle na ljepše teme, a jedna od njih je bio i Ninin koncert u zagrebačkoj Areni. Koncert je održan 7. ožujka te je posljednji prije cijele situacije vezane za pandemiju i karantenu. Pjevačica se osvrnula i na dvomjesečne pripreme za njega te je rekla kako ih je pratila konstantna neizvjesnost hoće li se uopće koncert moći održati. Koncert je prošao savršeno, a i Nevena se također prisjetila dobre zabave. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

''Nisam mogla vjerovati da ćemo odmah poslije koncerta ući u ova vremena koja živimo. Da mi je netko rekao da pogledam film s ovim scenarijem, rekla bih mu da ne mogu jer mi je previše depresivan. Ovo je dosta čudno vrijeme i mislim da nikada više nećemo na isti način živjeti kao što smo naučili živjeti do sada'' , komentirala je Nina trenutnu situaciju u kojoj se svi nalazimo. Osvrnula se i na činjenicu da je i ona shvatila, ali i svi ostali, da možemo bez svega, no ne možemo bez osnovnih stvari među kojima je i umjetnost, odnosno glazba jer ona daje svijetu malo boje.

Možda vas zanima Ah, bit će veselo! U 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' stiže Nina Badrić Rubrika Life&style Life&style

Na ovo vrijeme Nina ne gleda kao odmor, a dane si je zaokupila radom te nije imala potrebu biti prisutna u javnosti. Napravila si je dnevni raspored obaveza i stvari koje dosad nije stigla. Također, Nina je rekla kako misli da će svatko od nas izaći iz ove situacije promijenjen. 

Iza Nevene su se kao i obično izmjenjivale slike iz Nininog albuma, a tako je došao i red na Jelsu, mjesto na Hvaru u kojem pjevačica ima vikendicu i gdje je snimila dva spota za svoje pjesme. Nina je rekla kako joj nedostaje te da se nada da će uskoro moći posjetiti ''svoje'' mjesto.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Kako u svakoj epizodi imamo prilike vidjeti dvije gošće, tako se Nini i Neveni pridružila i pjevačica te Ninina prijateljica, Ivana Husar Mlinac. Pjevačice su se prisjetile i svog upoznavanja u dječjem zboru 'Zvjezdice' kada su imale samo devet godina, a prijateljstvo traje i do danas. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Dame su se pohvalile i svojim novim frizurama, ali su se i prisjetile nekih scena iz prošlosti i zajedničkih nastupa zajedno s Ivaninom sestrom, Marijom Husar Rimac. Ivana je i vlasnica pjevačke škole, od početka ove situacije imaju online školu te je oduševljena kako se ona odvija. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Nevena je iznenadila Ninu činjenicom da je Ivana za nju pripremila nekoliko brzopoteznih pitanja ''ili-ili''. Tako smo otkrili da Nina voli jutarnji mir, no ni večer joj nije mrska, kao i da bi odabrala prije biftek nego kremšnitu i božur prije tulipana. Kad su u pitanju legendarne pjevačice Mariah Carey i Whitney Huston, Nina je bez razmišljanja rekla - ''Whitney zauvijek!''. 

Također, razgovor nije mogao proći, a da se nije spomenula pjevačica Adele koja je oduševila svijet svojom transformacijom. Nina je rekla kako je nikad zapravo nije gledala kroz fizički izgled te su se složile da je neumjesno konstantno komentiranje fizičkog izgleda žena.
"Mene prvenstveno smeta da se naš glazbeni svijet gleda i mjeri te se vrši estetski teror nad svakom glazbenicom da je to već postalo degutantno. Prije svega se komentira nečiji izgled, nečiji stil te kako je osoba odjevena, a na zadnjem mjestu je ono što je osoba dala svojoj publici'', komentirala je Nina te je dodala kako ju smetaju razlike u komentiranju muškog i ženskog izgleda te činjenica da se stalno šalje poruka Instagram estetike koji je pokvario sve estetske kriterije koje smo imali. 

Možda vas zanima Nina Badrić oduševila pratioce modnim odabirom pa su joj poručili: "I u vrijeme korone ti si fashion" Rubrika Stars Stars

Tijekom cijele emisije dolazili su komentari gledatelja da žele čuti Ninim božanstveni glas, a na samom kraju želja im se i ostvarila. Otpjevala je refren pjesme ''Da biram'' koju je snimila dan prije zagrebačkog koncerta - bio je tovan završetak treće epizode talk-showa.

Photo: Screenshot/aperolspritzofficial

Komentari 0