Stars

Nikolina Ristović ista je Angelina Jolie: zanimljiv modni izbor ili, hm, kostim?

  • Modne kombinacije Nikoline Ristović, nekad Pišek uvijek su upečatljive, pa tako i ova
  • U superzanimljivom outfitu prošetala je ulicama starog grada u Edinburghu, a nenadmašan je bio šešir
  • Nikolina se pretvorila u Gospodaricu zna, pljunuta je Angelina Jolie u svom najnovijem filmu
Možda vas zanima Pozor! Donosimo ti 5 odličnih savjeta uz koje će ti svaki kraj tjedna biti savršen Rubrika Life&style Life&style

Na svom Instagram profilu nikolina_pisek Nikolina Ristović uvijek ima modno zanimljive fotografije. Najčešće savršeno odjevena, dobra je modna inspiracija, a posebno su nas privukle posljednje dvije objave. Voditeljica se prošetala ulicama Edinburgha u vrlo zanimljivom uotfitu, a posebno je zabavna ona kad je kombinaciji asimetrične duge vunene suknje s volanima i kaputa zanimljive teksture pridodala šešir. Ili kako da već nazovemo to pokrivalo za glavu u stilu onog Angeline Jolie u "Gospodarici zla". Nikolina je to poratila komentarom "Kako prepoznati nečiju pravu osobnost kad sam tako j****o dobra u prerušavanju".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How To Know A Person’s True Personality When I’m So Fuckin’ Good At Disguise

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Nikolina je objavila još dvije fotografije u istom otfitu, ali bez crnih "rogova" i eto naše nikolike natrag, ni traga Angelini. Je li ovo bila samo ugodna šetnja glavnim gradom Škotske na sunčani dan (objavila ju je s komentarom "NEDOSTAJE MI! Veliki žuti krug obično na nebu. Dolazi pod imenom SUNCE. Ako ga vidite recite mu... oh, ovdje je! Hvala Bogu") ili je ipak imalo veze s masjiranjem za Dan Vještica?

Photo: Instagram@nikolina_pisek

Komentari 0