Stars

Nikolina Pišek promovira svoj brend: Crvena trenirka od 1600 kuna stoji joj savršeno, sviđa li ti se?

  • Nikolina Pišek za svoj brend odabrala je savršenog modela – samu sebe
  • Najnovijom objavom na Instagramu promovirala je novi model trenirke
  • Njena modna marka Guilty or innocent odjeća je „za djecu koja imaju velike snove“

Nikolina Pišek objavila je fotografiju novog modela trenirke iz kolekcije vlastitog brenda Guilty or innocent. Radi se o crvenoj trenirci Brigitte uzorka u kojoj je Nikolina pozirala i opisala ju kao „zvijezdom svih blagdanskih minglanja“.  Komentari ispod objave odmah su počeli stizati, a svoj dojam napisali su i Mia Kovačić, koja je oduševljeno komentirala „Daaaa❤️“, Boris Banović koji joj je šaljivo prigovorio „Ma to si u photoshopu razvukla nogu“, ali i Neven Ciganović koji se također našalio komentarom „Vidim”Tancanje sa Zvijezdama”je ostavilo trajne posljedice“.

Možda vas zanima Nikolina Ristović ne izlazi iz ovih traperica, jednostavno ih obožava! Pronašli smo slične Rubrika Moda Moda

Trenirka je savršena za trenutno blagdansko razdoblje, što zna i Nikolina pa je uz fotografiju napisala i „Ako može božićnije od ovog, dokažite…“, a dodala je i kako je kolekcija rađena u suradnji s dizajnerima Mies&Moos labela iz Nizozemske. 

Nikolina je poznata po svom odličnom stilu odijevanja i spajanja „nespojivih“ komada pa je tako ovaj put trenirku nosila uz štikle. Gulity or innocent ima kolekciju trenirki i ležerne odjeće za dječake i djevojčice, uniseks, ali i ponudu trenirki za odrasle. Crvena trenirka koju nosi Nikolina dio je nove kolekcije Star Cotton Warm-Up i može se pronaći po cijeni od oko 1600 kuna. 

Možda vas zanima Nikolina Pišek zaljubila se u istu Diesel haljinu kakvu nosi i Jelena Rozga Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0