Stars
Ivan Pažanin

Nikad ne bi pogodila kome tepa Ivan Pažanin: ''Priđi mi bliže i onda idemo leć!''

  • Ivan Pažanin svojim objavama definitivno privlači pažnju – radilo se o prizorima prefinih jela ili jednostavno o njegovim razglednicama s plaže
  • Ipak, 36-godišnji chef prilično je tajnovit kada je u pitanju ljubavni život
  • Iznenadio je zato svojim izljevima simpatija na Instagramu, a mogla bi se i začuditi tko je ‘uživao’ u njegovom tepanju

Osim zavidnim kulinarskim vještinama Ivan Pažanin pažnju često privlači i svojim privatnim životom. Zvijezdi showa "Tri, dva, jedan, kuhaj" atraktivan izgled donio je i pažnju ženskog dijela publike, a  nerijetko ga se i povezivalo s damama iz domaćeg javnog života. I nije bilo tako davno kada se u medijskim kuloarima šuškalo kako je u vezi s Jelenom Rozgom o čemu se njih dvoje nikada nije izjasnilo. Ipak, Ivan Pažanin sada je preko svog Instagram profila odlučio tepati nečemu što mu vrlo blisko srcu. 

Jelena Rozga u vezi s Ivanom Pažaninom Možda vas zanima Nešto se kuha u ljubavnoj kuhinji poznatog hrvatskog chefa: Jelena Rozga i Ivan Pažanin su u sretnoj vezi? Rubrika Stars Stars

‘’Priđi mi, paprika moja, bliže. I onda idemo leć’’, našalio se o svome stilu naš chef uz fotografije mnogima omiljenog jela - punjenih paprika koje su se kuhale u loncu uz koje će biti poslužen i pire od krumpira.

Fino se kuha u kuhinji Ivana Pažanina | Autor: Instagram/@marianne_theodorsen Instagram/@marianne_theodorsen Fino se kuha u kuhinji Ivana Pažanina

Nije prvi put da Ivan iskazuje ljubav prema hrani putem svog Instagram profila, ali njegove posvete na društvenim mrežama usmjerene su prema još nekome.

Ivan Pažanin objavio fotku istetoviranog torza. Je li stvarno najzgodniji muškarac na našoj sceni?

Naime, Ivan je krajem prošle godine postao vlasnik jazavčara Pjera s kojim očito uživa u društvu a s prizorima iz njihovog zajedničkog života nerijetko se hvali na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Da za ljubav još ima puno mjesta, dao je naslutiti Ivan u razgovoru za domaće medije. 

‘’Ima momenata kao da imam 15 godina, ali ima onih gdje kao da imam i 50. Živ sam, mlad sam i ne dam se. Normalno da se vidim u ozbiljnoj vezi, braku, vidim djecu oko sebe, ali to će brzo doći’’, pričao je Ivan svojedobno za Dalmaciju danas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Ivan je do 2018. godine bio u dugogodišnjoj vezi sa sedam godina mlađom Solinjankom Andreom Koprčinom, a od tada se malo zna o ljubavnom životu 36-godišnjeg chefa.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0