Stars

Nevjerojatno u čemu je Kristen Stewart prošetala na najpoznatijem crvenom tepihu

  • Iznenađivanje modnim kombinacijama na dodjeli najpoznatije filmske nagrade Oscarima jedno je od glavnih ciljeva brojnih glumica koje se pojave na crvenom tepihu
  • Uglavnom se natječu koja će imati ekstavagantniju i neobičniju haljinu
  • Na Oscarima 2022. glumica Kristen Stewart koja je prvi puta nominirana za prestižnu nagradu, i to u kategoriji najbolje glumice, iznenadila je svojim neobičnim odabirom 

Jedno od važnijih pitanja na Oscarima, uz to tko će osvojiti kipića u glavnim kategorijama, je to tko što i koga nosi. Svake godine nas barem jedna glumica iznenadi svojom neobičnom, hrabrom, provokativnom ili potpuno neočekivanom haljinom tako da je samo bilo pitanje tko će biti ta o kojoj će se ove godine pisati. 

Čini se kako je pažnju ukrala jedna od glavnih favoritkinja u kategoriji najbolje glavne glumice, prvi put nominirana Kristen Stewart. I to ne radi neobične, provokativne ili hrabre haljine, već radi poptpuno neočekivanog outfita, kakav još nije zabilježen na dodjeli najprestižnije filmske nagrade - Oscarima. Naime, Kristen je konvencionalnu gala haljinu odlučila zamijeniti šorcom i crnim sakoom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Chanelova ambasadorica se odlučila za Chanelove vruće crne hlačice i crne štikle koje je iskombinirala s bijelom raskopčanom bluzom i dugom ogrlicom. “Lelujale smo između hlača i kratkih hlača,” rekla je Tara Swennen, Stewartina dugogodišnja stilistica za BAZAAR. Kristen je bila ta koja je donijela konačnu odluku i rekla: "Učinimo to. Idemo na kratke hlačice.”

Možda vas zanima Kristen Stewart – buntovnica koja krši modna pravila Rubrika Moda Moda

Stewart je na crveni tepih došla u pratnji zaručnice, scenaristice Dylan Meyer koja se odlučila za tamnosmeđe odijelo s bijelom potkošuljom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li modni kritičari pozdraviti ovaj svakako odvažni korak i opisati Kristen kao revolucionarku koja pomiče granice ili će osuditi ovaj look i proglasiti ga nepoštivanjem svečane institucije Oscara. Ako se nas pita, podržavamo odstupanje od normi i već 100 puta viđenih haljina, međutim, smatramo da ako se Kristen već odlučila na šorc je mogla pokazati i neku malo zanimljiviju kombinaciju.

Njen outfit, a posebice frizura koja izgleda kao da nije oprala kosu nakon 5 dana na moru, definitivno nisu na nivou ovog događaja. No, vjerojatno je upravo to i bio cilj glumice koja nikada nije poštivala pravila koja joj je nametao Hollywood i koja je oduvijek njegovala imidž obične djevojka koja je sasvim slučajno postala dio holivudskog glamura. Svijeta kojeg nije htjela, niti ga je ikada u potpunosti prihvatila.
 

 

Photo: Instagram Screenshot

Komentari 0