Moda 14. studenoga 2012.

Kristen Stewart – buntovnica koja krši modna pravila

Guliver Image/Getty Images.
1/15

Glumica Kristen Stewart plijeni poglede i objektive gdje god krene. Otkako je zaigrala glavnu ulogu u Sumrak sagi, onu Belle Swan, njena popularnost ne jenjava. Čak ni nakon ljubavnog skandala koji je tjednima punio novinske stupce.

Jedan od najpopularnijih ljubavnih parova filmske scene navodno se ponovno pomirio, a Kristen nakon kratke stanke opet uskače u mrske visoke potpetice i njene prepoznatljive kratke haljine.

Samo se pojedinci sjećaju da se talentirana mlada glumice na veliko filmsko platno pojavila 2002. godine u uspješnom filmu „Soba panike“. Poput većine dječjih zvijezda u prvom planu je bio njen talent i nitko nije gledao što je mlada nada odjenula.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images No, kako su godine išle, to je pozornost medija bila usmjerena i na styling sve uspješnije glumice. Njene kombinacije su pretežito bile pokušaj jedne mlade djevojke da se uklopi na crveni tepih. Kako su godine išle, Kristen se prestala truditi i odlučila je voditi se svojim vlastitim pravilima.

Po tome je postala poznata i dan danas njena mala, ali slatka buntovništva uveseljavaju mnoge. Kristen je na prvu obična djevojka koja je, čini se, nesvjesno postala dio holivudskog glamura. Svijeta kojeg nije htjela, niti ga je u potpunosti prihvatila.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images 2008. donosi uspjeh i promjenu stila

Dok se još do 2007. mogla donekle skrivati od medija i obožavatelja, godinu dana kasnije uslijedio je Sumrak koji je tijekom godina stekao velik broj fanova koji nestrpljivo iščekuju svaki novi nastavak te prate najdraže glumce u stopu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Kristen stil na prvu je opak, pomalo težak i opasan. One se ne trudi biti fatalna zavodnica, profinjena ljepotica niti glamurozna diva. Pretežito nosi skinny traperice i sportske majice te tenisice, dok za crveni tepih bira kratke haljine koje u prvi plan stavljaju njene noge.

„Inače mi je zabavno birati odjeću za nastupe vezane uz posao, no ne razmišljam previše o tome što ću nositi tijekom dana“, izjavila je glumica za Budi.IN magazin.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Djevojka iz susjedstva

Obožavatelji je vole jer djeluje poput djevojke iz susjedstva koja će obući ravne tenisice i za javne nastupe jer ne želi trpjeti visoke štikle. Ako je event opušteniji, Kristen će se čak pojaviti i u trapericama i najdražoj trenirci. Dok joj mnogi prigovaraju da se često ne ponaša poput holivudske zvijezde, drugi upravo to obožavaju kod nje.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Kristen je u samo četiri godine uspjela izgraditi prepoznatljiv stil. Na crvenom tepihu ćemo ju vidjeti u tri stylinga – kratka haljina ili suknja koja u prvi plan stavlja njene besprijekorne noge, opaki look u kojem nosi hlače i kombinira muške i ženske komade te duge haljine koje ističu ženstvenost i glamur.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images U većini slučajeva Kristen je dosljedna sebi i u onom što nosi osjeća se ugodno i samouvjereno. No, od ova tri stylinga vidljivo je da se u dugim ženstvenim haljinama osjeća najmanje sigurno. To najbolje pokazuju dvije takve haljine s premijera filmova. Za film „Snjeguljica i lovac“ odlučila se za crnu haljinu, dok je za premijeru posljednjeg nastavka Sumrak sage odabrala boju kože. Ne možemo reći da je glumica potpuno pogriješila, no njen stav ne ide zajedno uz nježne haljine.

Zaštitni znak - smokey eyes

Za make up zvijezde Twilighta već dugi niz godina zadužena je Jillian Dempsey, vizažistica i kreativna direktorica Avona. Upravo ona je kreirala njen "signature look" koji kopiraju djevojke diljem svijeta: brončano-crni smokey koji naglašava njene oči u kombinaciji s nude ružem. Nju gotovo nikada nećete vidjetida eksperimentira ili nosi jarke boje, što je zapravo šteta, jer bi na taj čin osvježila lice i začinila svoju pojavu inventivnošću.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Svjetski popularnu „djevojku iz susjedstva“ čeka velik broj crvenih tepiha. Završetkom Sumrak sage čekaju je novi izazovi, a vjerujemo da će sukladno s tim sazrijevati i njen stil.

U galeriji detaljnije pogledajte stylinge poznate glumice od 2002. do danas...

Komentari 0