Stars

Neven Ciganović zaradio hrpu komplimenata za fotke buntovnika, rekli su mu da izgleda bolje nego ikad

  • Neven Ciganović svoje pratitelje na Instagramu često iznenađuje neobičnim kreacijama koje se ne bi svatko usudio nositi
  • Ovaj put stilist i pjevač pokazao je svoju buntovnu stranu u klasičnoj motorističkoj jakni pozirajući uz zapaljenu cigaretu
  • Uz brojne komplimente, neki od njegovih prijatelja poručili su mu da su to njegove najbolje fotke do sada

Vlasnik jednog od najzanimljivijih Instagram profilima zasigurno je Neven Ciganović. Upravo zbog svoje hrabrosti i buntovništva naš poznati stilist, pjevač i društveni kroničar svojim pratiteljima priređuje snažan wooow efekt i brojna iznenađenja. U kombinacijama koji bi se rijetki usudili nositi Neven pozira bez problema, ipak pažljiviji je kad je u pitanju nošenje nekoliko slojeva odjeće. '' Svaki put kada nosim više slojeva pomislim da ću izgledati stylish, onda se pogledam na slikama i skužim da izgledam kao beskućnik'', izjavio je Neven jednom prilikom domaćim medijima. U posljednjoj objavi Neven se odlučio za nešto više ziheraški stil ''buntovnika bez razloga'', ali je ipak uspio izazvati brojne reakcije svojih pratitelja i prijatelja. Za ovo je seksi izdanje u motorističkoj crnoj jakni, ispod koje ne nosi ništa, pozirao uz zapaljenu cigaretu, a da je fotosession bio uspješan potvrdili su njegovi brojni prijatelji od kojih su neki komentirali da je ovo njegovo najseksi izdanje.

Možda vas zanima 4 modela jakni koje će obilježiti proljeće, a donosimo i uz što ih nositi ove sezone Rubrika Moda Moda

''Pušenje nije seksi, ali izgleda dobro na fotografijama'', napisao je Cigi na engleskom jeziku na svome profilu.

''Najbolje fotke ikad'', poručila je Nevenu Snježana Mehun dok mu je Iva Jerković poručila kako je stilist uvijek seksi. Ti si neodoljivo smiješan, Nevenu je poručila je Vlatka Pokos.

Možda vas zanima Snježana Mehun podijelila priču u kojoj se mnoge žene mogu prepoznati: "Nije li ovo jedna od najvećih razlika između muskaraca i žena?" Rubrika Stars Stars

Neki od obožavatelja zaključili su kako Neven izgleda poput mlađeg brata Justina Biebera, a neki su pronašli sličnost s buntovnim stilom Jamesa Deana i zaključili kako Neven odlično izgleda u ''pomalo retro stilu iz 50-ih''. Neki su zapazili da stilistu odlično stoji cigareta i našalili se kako bi trebao početi pušiti.

Vjerujemo kako Neven ipak ne bi počeo pušiti kako bi izgledao više seksi, ali za besprijekoran izgled, priznao je, do sada je napravio mnogo. Ljubitelj plastičnih operacija priznao je da su se među zadnjim zahvatima našli korekcija nosa, presađivanje obrva, korekcija usana kapaka, a podvrgnuo se korekciji vilice i brade.

''Nekad ljudi komentiraju da radim previše Photoshopa, a ja sam se zapravo operirao kako bih izgledao savršeno kao na fotkama, odnosno da ne koristim Photoshop", iskreno je komentirao Neven jednom prilikom i dao do znanja sa s plastičnim operacijama neće stati.

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivan49

    Koji krkan!