Stars

Nesvakidašnji prizor - slavni glumac ponosno pozirao uz svoje desetoro djece

Eddie Murphy je krajem studenog postao otac po deseti put, a najmlađeg sina javnosti je predstavio na blagdanskom poziranju sa cijelom svojom obitelji

Eddie Murphy, 57-godišnji glumac, osim po svojim ulogama poznat je i po mnogobrojnim ljubavnim vezama iz kojih ima dvoznamenkasti broj djece. Njegova najstarija kći Bria (29) objavila je obiteljsku fotku na kojoj su osim njezine braće i sestara, i Eddiejeva partnerica Paige Butcher s kojom je u vezi posljednjih šest godina, a na slici je i njezina baka, Eddiejeva mama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bria (@bria_murphy) on

Cijela obitelj je bila vrlo usklađena u crno-bijeloj odjevnoj kombinaciji, a Eddie i Paige su u naručju držali najmlađu djecu. Max Charles je bio u rukama majke Paige (39) dok je njegova sestrica, dvogodišnja Izzy Oona bila na tatinim rukama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bria (@bria_murphy) on

Osim na zajedničkoj fotografiji, Eddie je ponosno pozirao uz svoje kćeri i sinove na zasebnim fotografijama. Na jednoj tako uz njega stoji već spomenuta Bria (29) te Shayne Audra (24), Zola Ivy (19) i  Bella Zahra (18) koje ima s bivšom ženom Nicole Mitchell Murphy te Angel Iris, 11- godišnja djevojčica koju ima iz veze s pjevačicom Mel B.

Možda vas zanima Prepoznaješ li tri celebsice na božićnoj čestitki prije 31 godinu? Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bria (@bria_murphy) on

Sinovi Eric (29), kojeg ima iz veze s Paulette McNeely, Christian (28) iz veze s Tamarom Hood te 26-godišnji Miles iz braka s Nicole Mitchell Murphy s ocem su pozirali vrlo ozbiljno, a pridružila im se i sestra Bria. Ne sumnjamo kako je ponosni otac uživao ovih blagdana sa svojom velikom obitelji, a kuća je zaisigurno bila ispunjena smijehom i veseljem.

Možda vas zanima Predviđa se će ovo biti najpopularnija imena za djecu u 2019. Rubrika Life&style Life&style Možda vas zanima Crveno donje rublje u novogodišnjoj noći? Žene pričaju što im je donijelo... Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0