Stars 30. kolovoza 2019.

Nema više plavih kovrča! Ecija Ivušić sada je brineta, a pratiteljima se promjena jako sviđa

Instagram/Zara. Ecija Ivušić
  • Atraktivna voditeljica više nije vlasnica raskošnih plavih uvojaka jer postala je - brineta
  • Ecija Ivušić boju je kose promijenila ulaskom u novu sezonu, ali i ulaskom u novu vezu
  • Da joj fizura odlično pristaje potvrdili su njezini brojni pratitelji i kolege

Zgodnoj voditeljici plava boja kose postala je svojevrstan zaštitni znak. Često je nosila raspuštenu frizuru, a u posljednje smo je vrijeme uglavnom viđali s prirodnim kovrčama u casual i morskom izdanju.

Ipak, stigao je kraj kolovoza, mnogima početak novoga poglavlja, pa je tako i Ecija odlučila da je vrijeme za promjene. Odlučila se za novu boju kose i postala zanosna brineta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) am

"Ne mo'š započet' novu sezonu sa starim likovima", napisala je voditeljica ispod fotografije koju je objavila na Instagramu. Odlučila se za malo kraću frizuru ravnoga stila koja je posebno zablistala zbog tamnoseđe nijanse.Da joj odlično stoji potvrdili su njezini brojni pratitelji i kolege.

Možda vas zanima... Ecija Ivušić u "Bubimir izdanju" i još 4 dokaza kako se nosi isti uzorak od glave do pete Rubrika Stars Stars

"Sad ćemo bit k'o seke", napisala je Nives Celzijus. Drugi su je pak uspoređivali s lijepom Viktorijom Đonlić Rađom koja je, iako vlasnica kraće frizure, također ponosna brineta. Bilo je i onih koji su joj napisali da je "svakako zgodna" i "divna", ali i onih koji su uvjereni da joj ova frizura i smeđa boja kose puno bolje stoje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) am

A bila plavuša ili brineta, Ecija izgleda fantastično.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) am

Nova frizura stigla je na vrijeme za njezine nove radne obaveze, a uz ovu nijansu Ecija izgeda i puno ozbiljnije. Kaže se da s frizurom dolaze i promjene, a je li pritom riječ o poslu, ljubavi ili samo nepovezanoj odluci, možemo samo nagađati.

Možda vas zanima... Ecija Ivušić izgleda fantastično! Rubrika Moda Moda

Ecija je naime nedavno objavila svoj novi ljubavni status. Prije par dana objavila je još jednu fotografiju sa svojim dečkom, bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) am

To je ujedno bila i posljednja u nizu morskih fotografija na kojima Ecija pozira s plavim razbarušenim kovrčama. Ona i Nikola svoju su vezu javnosti potvrdili početkom kolovoza kad je voditeljica objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) am

Nova frizura i nova ljubav velika su promjena, a čini se da u njima zgodna voditeljica iskreno uživa, a osim toga, pritom i genijalno izgleda!

Komentari 0