Stars

Nećeš vjerovati koliko ove zvijezde naplaćuju Instagram objave!

Kad smo čuli koliko zvijezde i influenceri naplaćuju svoje Instagram objave na ovoj megapopularnoj društvenoj mreži, blago nam se zavrtjelo u glavi...

Već nam je svima odavno poznato tko su celebovi koji vladaju Instagramom, odnosno koji imaju najveći broj pratitelja na ovoj društvenoj mreži. Međutim, kada je izašao popis najskupljih zvjezdanih objava, od golemih iznosa nam se zacrnilo pred očima. Prošle godine pisalo se kako jedan Beyoncein post vrijedi više od milijun dolara i po tome je ona kategorija za sebe, no dobro se bogate i sljedeće zvijezde...

Nije nikakav šok da Selena Gomez za svoje plaćene objave dobiva najveće iznose kada je upravo ona (sa 133 milijuna pratitelja!) najpopularnija osoba na Instagramu. Jednom sponzoriranom objavom Selena zaradi oko 550 tisuća dolara, što je skoro 3,5 milijuna kuna! 

 

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)

Odmah iza nje nalazi se Kim Kardashian (107 milijuna pratitelja) koja svoje objave naplaćuje oko pola milijuna dolara, a na trećem mjestu je Cristiano Ronaldo (120 milijuna pratitelja) sa zaradom od oko 400 tisuća dolara po postu. Isto toliko zarađuje i najmlađa članica Kardashian - Jenner klana, Kylie - koja ima 104 milijuna pratitelja. 

 

Objavu dijeli Kylie (@kyliejenner)

Jako nam je zanimljiva i lista najplaćenijih ne-zvijezda na Instagramu, a u toj rubrici igru vodu Huda Kattan, beauty blogerica iza Insta imena Huda Beauty koja broji 24.4 milijuna pratitelja i svoj post naplaćuje 18 tisuća dolara (cca 110 000 kuna!).

Možda vas zanima OMG: Ovo više nije najlajkanija fotka na Instagramu! Ovo je! Rubrika Stars Stars

Sljedeći je Cameron Dallas (20.7 milijuna pratitelja), 23-godišnja YouTube zvijezda i novopečeni glumac koji po postu zaradi i do 17 tisuća dolara. Insta fitness zvijezda Jen Selter (11.8 milijuna pratitelja) nalazi se na trećem mjestu s cijenom od 15 tisuća dolara po postu, a odmah iza nje i beauty blogerica Zoella (11.1. milijuna pratitelja), koja svoj post naplati 14 tisuća dolara. 

 

Objavu dijeli Jen Selter (@jenselter)

Photo: Instagram

Komentari 0