Stars

Nataša Janjić otkrila spol bebe

Popularna glumica uživa u trećem tromjesečju trudnoće, a sada je otkrila i čeka li curicu ili dečka!

Na fotografijama koje dijeli i više je nego očito da lijepa hrvatska glumica Nataša Janjić istinski uživa u svojoj prvoj trudnoći. I čini se da je stvarno aktivna trudnica koja iskorištava svaku sekundu slatkog iščekivanja. Na svom Instagram profilu, Nataša svoje pratitelje (čak 72 tisuće njih!) uveseljava trudničkim kombinacijama. I, da, stvarno blista onim posebnim sjajem!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Vijesti o svojoj prvoj trudnoći glumica je podijelila u rujnu ove godine, a uskoro se saznalo i da dijete čeka s Nenadom Medančićem, ortopedom iz Pazina. Od tada do danas, Nataša je podijelila hrpu trudničkih fotografija te progovorila o slatkim mukama koje je prate posljednjih mjeseci. Prije nekoliko dana napisala je kako su joj tajice i XL tunika sada najbolji prijatelji, a pratitelje je ''povela'' i u odabir novog prijevoznog sredstva - kolica za bebu.

Možda vas zanima Gwen Stefani u 50-toj ponovno želi bebu Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Njeni pratitelji na Instagramu su se često pitali očekuje li dječaka ili djevojčicu, a glumica je slatku tajnu čuvala za sebe, sve do danas. Lijepa 36-godišnja Nataša ovih je dana za Story otkrila i spol bebe. Nataši i Nenadu će, početkom 2019. godine, stići sinčić. Čestitamo!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0