Stars

Gwen Stefani u 50-toj ponovno želi bebu

Nakon tri godine veze, poznati pjevački par Gwen i Blake spreman je za proširenje obitelji - unatoč tome što je Gwen ušla u pedesetu!

Nakon što su se upoznali u glazbenom showu The Voice, gdje su oboje bili članovi žirija, američka pjevačica i modna dizajnerica Gwen Stefani te njezin partner, country pjevač Blake Shelton (42), nakon tri godine sretne veze poželjeli su proširiti svoju obitelj. Gwen je u 14 godina braka sa bivšim suprugom Gavinom Rossdaleom dobila tri preslatka sinčića, ali Blake, unatoč dva propala braka iza sebe, nema djece. Prema tome, nekako i ne čudi da se ovaj sretni glazbeni par odlučio na proširenje obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gwen Stefani (@gwenstefani)

Prema pisanju američkih magazina, par se odlučio na bebu putem surogat majke. Naime, kako je Gwen nedavno napunila 49 godina, šanse da postane majka prirodnim putem su joj jako male. Navodno su čak nekoliko puta pokušavali i umjetnom oplodnjom, ali svaki put bezuspješno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gwen Stefani (@gwenstefani)

Us Weekly otkriva kako su "u završnom procesu odabira odgovarajuće surogat majke koja će iznijeti trudnoću" i kako je "za Gwen jako važno da ona bude biološka majka Blakeova djeteta". Gwen već ima tri sinčića: 12-godišnjeg Kingstona, 10-godišnjeg Zumu i 4-godišnjeg Apolla; a Blake se s njima slaže odlično od prvog dana! Obitelj se često može vidjeti u zajedničkim odlascima na večere, u kino i zabavne parkove, a izvori otkrivaju kako je Gwen "oduvijek oduševljena ljubavlju koju Blake ima prema njezinim sinovima".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gwen Stefani (@gwenstefani)

Čini se kako je obitelj spremna za prinovu, a iskreno - nadamo se i ponovno vidjeti Gwen u vjenčanici!

Photo: Getty Images

Komentari 0