Stars

Nataša Janjić objavila je kako se izlazi u 40-ima, evo što su joj poručile kolegice

  • Nataša Janjić objavila je fotografiju svojeg izlaska u novim godinama
  • Pozirala je u toploj odjeći i upitala pratitelje kamo se to uopće izlazi, na što su joj kolegice odgovorile šaljivim komentarima
  • Glumica je prije nekoliko dana proslavila 40. rođendan i pozirala u neobičnoj kombinaciji

Nataša Janjić objavila je fotografiju kojom je pokazala kako se to zabavlja u ozbiljnijim godinama! Naime, poznata glumica nedavno je proslavila 40. rođendan, a novo doba popratila je i simpatičnom objavom.

Pozirala je toplo obučena i upitala pratitelje kamo izlaze mladi kad imaju - 40 godina. 

"Spremna sam za izlazak! Toplo i udobno. Gdje danas izlaze mladi 40+?", upitala je Nataša spod objave koju su komentirale njezine kolegice i prijateljice. "Pa u disco, ne'š valjda u kino", poručila joj je dizajnerica Matija Vuica, a Marijana Batinić dodala da u tim godinama "naprave djir autom do McDrivea".

Možda vas zanima Nataša Janjić je pod nerazjašnjenim romantičnim okolnostima rekla "da" Rubrika Stars Stars

Glumica je prije nekoliko dana proslavila okrugli 40. rođendan i zamolila pratitelje da je oslovljavaju s "Vi". "ČETRDESET, čovječe!!!! E pa baš sam se naradila! Zato samo da me više ništa ne žulja - ni cipele ni ljudi! I da imam sve svoje voljene i dalje oko sebe zdrave i sretne, da se grlimo, stvaramo, putujemo, jedemo, pijemo i smijemo se! Puno, snažno i sve više!", poželjela je.

"I molim, od danas da me oslovljavate sa Vi", dodala je zaključivši šaljivu objavu na kojoj pozira u svečanoj haljini sa šampanjcem u jednoj i komadom pizze u drugoj ruci. Kolege i prijatelji poručili su joj da je upravo ušla u najbolje godine.

Posljednjih dana Nataša se nalazi na skijanju na koje je otišla sa suprugom, a prisjetila se i kako se pohvalila slavnoj skijašici, Janici Kostelić, da je skijala samouka na crvenoj stazi.

"A vjerujem ti, i drek se kotrlja kad ga bacis niz planinu", rekla joj je tom prilikom Janica, kako je Nataša napisala ispod fotografije. Priznala je i da njezin muž baš i nije skijao, jer je imao drugih obaveza. "On me fotkao", napisala je.

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0